Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok azokról az emberekről akik listát vezetnek? (lent)

Figyelt kérdés

Egy kérdés alatt a válaszok között rábukkantam arra, hogy egy fiú listát vezet. Ez felkeltette a figyelmem. Ő a fontos tulajdonságokról vezet listát.

Szerintetek, ha én is írnék egy listát könnyebben bukkanhatnék rá a páromra?

Továbbá, ti vezettek listát?

Köszi az értelmes válaszokat!

26/N

2014. júl. 30. 14:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
23%

ja és azt is mellé teszem, hogy másból is kell listát vezetnem, pl teendőkből, rövid és hosszútávúból is, mert van, hogy az előző mondatot elfelejtem beszéd közben...mivel ilyen a memóriám...és van, hogy nehezen idézek fel dolgokat :)

2014. júl. 30. 14:32
 12/25 anonim ***** válasza:
10-es, neked gondolom még nem volt senkid és elárulom, nem is lesz. Álomvilágban élsz.
2014. júl. 30. 14:45
 13/25 anonim ***** válasza:
háhh akkor tévedsz, mert volt :) és amíg nem akartam senkit akkor is volt több lány aki szeretett volna többet tőlem...
2014. júl. 30. 14:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Aha :D legyen aki elhiszi.
2014. júl. 30. 14:48
 15/25 anonim ***** válasza:
aki nem hiszi járjon utána :D
2014. júl. 30. 14:50
 16/25 Kerida ***** válasza:

A 10-es listáját úgy kell értelmezni mint egy iránymutatás... még általánosban mi is írtunk a barátnőinkkel az "álompasiról" listát :D

Szerintem a 10-es is tisztába van vele, hogy ilyen nő, aki minden pontban megfelel, nincs. De hasonlót találhat. Meg a szerelem sok pontot felülír ;)

2014. júl. 30. 14:53
 17/25 anonim ***** válasza:

#10:

Igazából minél több pozitív tulajdonságot keresek és minél kevesebb negatívot...és tudom, hogy 1:1-ben nincs ilyen lány :) és ha van is nem 1:1-ben keresem hanem olyat aki közel áll hozzá :)

2014. júl. 30. 14:55
 18/25 anonim ***** válasza:

# 10

"Előnyös tulajdonságok: ...

- visszahúzódó

- csendes

- félénk"

Ön önbizalomhiányban szenved?

2014. júl. 30. 15:31
 19/25 anonim ***** válasza:

#10:

Hát még van egy kis önbizalom hiányom, de a probléma megoldás alatt :)

Ezek azért előnyös tulajdonságok, mert ismertem olyanokat akik ilyenek voltak, és nagyon tetszett bennük...de a határozottság is tetszik...

2014. júl. 30. 15:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Szereted, ha te lehetsz a főnök? Ha valaki még nálad is félénkebb?
2014. júl. 30. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!