Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmezzem a jeleket?
Az oktatómról van szó. Mindketten felnőtt emberek vagyunk, igaz, én sokkal fiatalabb vagyok nála és párkacsolatban élek. Az a bizonyos férfi a család barátja. Eddig nem mutatott irántam semmilyen érdeklődést, sokszor inkább feltűnően flegma volt, sokszor mintha észre sem vett volna. Azt tudni kell róla, hogy nagyon vicces figura, mindenkivel sokat viccelődik, és nagyon értelmes ember. Barátnője tudtommal sosem volt. :D
2 hete, amióta magánórákra járok hozzá, mintha megváltozott volna. Sokat heccel, viccelődik, nevet, nagyon töri magát, hogy megnevettessen. Volt már köztünk 1-2x kisebb szemezés, de inkább azt mondanám, hogy egymáson ragadt a szemünk (nem mosolyogtunk közben), és én néztem félre előbb.
Kínált az ebédjével, elég erőszakosan :D korábban sosem tett ilyet. Legutóbb egyik viccét 3x egymás után mondta el, közben megszakadt a röhögéstől, de én csak addig nevettem vele, amíg elszőr elmondta, utána már kínos lett a szitu, hogy újra mondja. Itt is várta a visszajelzést, és kissé csalódott volt, hogy nem nevettem vele (3x).
Párszor egymáshoz értünk, szerintem teljesen véletlenül, de kitudja, lehet ő generálta a helyzetet. :D
Távolról kaptam rajta, hogy figyel, és ilyenkor elmosolyodott. Párszor a közelemben ólálkodott, és szemmel tartott, amit korábban szintén nem tett.
Mit írjak még, kérdezzetek! Szerintetek érez valamit irántam vagy pusztán én hiszem ezt? Sajnos én belehabarodtam, és rengeteg jelet adtam neki önkéntelenül, és tudat alatt, amikre utólag rájöttem, és szégyellem magam. :D A párom azért nem adnám, de most tényleg padlón vagyok miatta. Heti 1x találkozunk, de van, hogy becssúszik több is.
Te döntesz =
nem hülyíted a barátodat, ezt a fickót visszautasítod, összekapod magad és úgy viselkedsz mint akinek barátja van és nem flörtöl az oktatójával
VAGY
flörtölsz kedvedre, meglátod mi lesz és teszel arra hogy neked ott a barátod aki szeret
nos így ezek a lehetőségeid, a többid magadnak válaszold meg, főleg hogy szereted-e a barátod, illetve hogy neked hogy esne ha a barátod más nőkkel flörtölne és azon gondolkozna hogy akarhat-e tőle valamit és mégis mihez kezdjen miután bíztatta a nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!