Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell folyton mindenkinek eszembe juttatnia az exemet?
mert őket nem érinti úgy ez ,mint téged
simán kíváncsiak és ezek szerint kissé érzéketlenek
mond meg nekik határozottan,hogy ezek a kérdések neked fájnak és jó lenne ha nem tépegetnék fel a sebeidet ill vájkálnának bennük
Tökre megértem, nekem is állandóan felhozták. Meg hogy már több mint 2 éve nincs azóta senkim, amit nem is bánok egyébként, de már rég túl vagyok rajt, még most is megkérdezik, hogy na mi van vele, de még nagyszülők is, akikkel ritkán találkozom.. velük csak egyszer találkozott, és nem is volt alkalmuk nagyon megismerni, de volt akinek nem lett olyan szimpatikus, de még mindig megkérdezi mi van vele.
Szerintem ez csak azért van mert érdeklődnek, hogy hogy vagy, hogyan alakul az életed, van-e valakid, és sokszor ezek az életkorral járnak együtt. Ha lesz majd valaki más, akkor meg róla fognak kérdezősködni, ez ilyen.
Meg kell nekik mondani, hogy nem tudod mi van vele, de nem is érdekel, és ne hozzák fel többet. Persze nálunk még ezután is volt, hogy feljött, és ha hevesen tiltakoztam akkor meg az volt a baj, hogy mi az talán összevesztem vele, mondom nem, csak nem érdekel és nem akarok róla hallani.. egy idő után azért belátják hogy oké, nincs mit kérdezni, dehát érdekli őket mi van veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!