Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy az ismerősei közül mindenkinek van párja, akinek nincs, annak udvarolnak, csak neki nem?
Hát, ha ennyire nem is, de azért valamennyire át tudom érezni a dolgot.
Én pasi vagyok, és 25 éves. Az összes testvéremnek van gyereke is már, a legtöbb ismerősömnek is csak nekem nincs.
egy ideje barátnőm sincs, nem hogy gyerek legyen...
Szóval ja... De azért már volt élettársam, akivel közös életet akartam, csak aztán nem úgy jöttek össze a dolgok.
A kérdésedben van a válasz. Alig pár mondatot írtál magadról, de máris benne van hogy nem ismerkedsz. Máris kizártál egy lehetőséget ahogy párt találhatnál. Ha ezen az oldalon regsiztrálva vagy, kérdést teszel fel, és tudod hogy írnának neked ismerkedés céljából ha ilyen kérdést írsz ki az azt jelenti hogy valamennyi időt eltöltesz ezen az oldalon. Ez alatt az időtöltésed alaqtt is találhatnál párt, mert itt is lehet ismerkedni. De te mégis kizárod ezt a lehetőséget. Ugyanígy biztos sok más lehetőséget is kizársz az életedből ahogy párt találhatnál. Mondhatod hogy nem akarsz neten ismerkedni, de manapság nagyon sokan ott találnak párt. Ugyanígy más lehetőségekre is biztos azt gondolod hogy nem akarsz úgy párt, vagy eleve megsem fontolod, pedig az a sok ismerősöd akinek párja van, lehet úgy talált.
De ne érts félre, semmi baj nincs azzal ha nem akarsz neten ismerkedni. Azzal sincs baj ha esetleg nem akarsz buliba járni vagy nem akarsz ott engedni a fiúknak akik próbálkoznaqk, vagy nem akarsz olyannal ismerkedni aki utcán szólít le, vagy nem akarsz te kezdeményezni fiúnál, vagy stb, nem tudom hogy ezek közül mi az amit egyből kizársz. Nem baj ha nem csinálod ezeket, nem kell, csak akkor ne is siránkozz hogy nincs senki, mert ezen módok valamelyikén lehetne, vagy még sok más lehetőség is van.
Átérzem a helyzeted.
De most így nyáron minden esélyemet megragadom és nem adom fel. Eddig vagy másik országba lakott akivel "jártam" vagy depressziós volt. :// Szóval Cupido igazán ideadhatná a nyilát hogy valakit levadásszak. ;) Minden esetre sok sikert a szerelemhez!
Igen,körülöttem szinte mindenkinek van párja,és engem is cseszegetnek vele,és nagyon idegesítenek vele.Nekem meg aztán semmi nem jön össze még egy kapcsolat se. :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!