Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért idegesít halálra olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesít halálra olyan emberek kötekedése is, akik pontosan tudom, hogy ezerszer butábbak nálam, és pontosan tudom, hogy nincs igazuk?

Figyelt kérdés

Én magam nem tudom erre a választ.

Tudom, hogy egyszerűen nevetni kellene, és lesz_arni a fenébe, de nekem ez soha nem ment, mindig felhúzom magam, és egy méregzsákká válok legbelül. Mindig próbálom intelligensen kezelni a helyzeteket, és nem lesüllyedni az ilyen emberek szintjére, de felgyülemlik a feszültség bennem, és lassan átalakul romlottsággá, gonoszsággá, és feltör. Azért ebbe a kategóriába írom, mert a párkapcsolataimat is beárnyékolta ez mindig is, mert sokszor azon csattan a dühöm, akit a legjobban szeretek (pl. barátom, édesanyám).

Hogy lehetne ebből kitörni? Hogy lehet letojni az én értékrendem szerint buta, irreleváns emberek véleményét? Hogy lehet lazán venni az ilyet?

2014. júl. 29. 23:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ennyire sötét emberekkel meg minek állsz szóba egyáltalán?

De aki nyíltan prédikálja a hülyeségét arról fogadni mernék hogy ő maga is tudja hogy hülyeség amit beszél és csak így fejezi ki hogy ő akkora vagány, hogy megteheti közösség előtt folyassa a kullanatot a szájából, úgyse szól rá senki.

Ha így van akkor biz, max verd meg.

Ha mindenképpen a dominanciáját akarja kifejezni a sötét paraszt akkor annál jobban úgyse fogod tudni megalázni.

Vagy keress haverokat akik nem idióták és olvass utána a többszemélyes elnyomó mester vita technikáknak, ha csak persze "nem úgyis eleve azokkal kezdesz"........

.........................

..................

[link]

2014. júl. 30. 01:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Meg tudlak érteni kérdező, mert engem is borzasztóan idegesít mások butasága, az igénytelenségük, és az, hogy nem is lehet meggyőzni őket észérvekkel. Ilyenkor sajnos én magam is úgy viselkedem a családommal,mintha ragályos lenne a hülyeség. De próbálom magamat arra terelni, hogy ne foglalkozzak hülyeségekkel, legyen meg az öröme.
2014. aug. 14. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!