Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért idegesít halálra olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesít halálra olyan emberek kötekedése is, akik pontosan tudom, hogy ezerszer butábbak nálam, és pontosan tudom, hogy nincs igazuk?

Figyelt kérdés

Én magam nem tudom erre a választ.

Tudom, hogy egyszerűen nevetni kellene, és lesz_arni a fenébe, de nekem ez soha nem ment, mindig felhúzom magam, és egy méregzsákká válok legbelül. Mindig próbálom intelligensen kezelni a helyzeteket, és nem lesüllyedni az ilyen emberek szintjére, de felgyülemlik a feszültség bennem, és lassan átalakul romlottsággá, gonoszsággá, és feltör. Azért ebbe a kategóriába írom, mert a párkapcsolataimat is beárnyékolta ez mindig is, mert sokszor azon csattan a dühöm, akit a legjobban szeretek (pl. barátom, édesanyám).

Hogy lehetne ebből kitörni? Hogy lehet letojni az én értékrendem szerint buta, irreleváns emberek véleményét? Hogy lehet lazán venni az ilyet?

2014. júl. 29. 23:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hmm micsoda szánalmas védekezés. Tanulj meg olvasni a sorok között.

Azért feltételeztem hogy igényled a különleges bánásmódot mert minden egyes szavadból csak úgy csöpög az egó, és mint kifejtettem, a tudat hogy ez neked abból ered hogy megállapítottad magadról te vagy Einstein és Sherlock közös gyereke kifejezetten nevetséges.

És még mielőtt élesíted az agyi, minden bizonnyal megsemmisítő erejű rakétáidat, felhívnám a figyelmedet hogy amit írtam eme két emberrel kapcsolatban csak komikus túlzás, szóval nem kell kiokosítanod arról hogy "hahaha deüje 'agy két férfinak nem is lehet gyereke xD".

2014. júl. 30. 00:11
 12/22 A kérdező kommentje:

Szerintem a te hozzászólásod a szánalmas, de megköszönöm neked, mert elég jól modellezed azt a jelenséget, amit leírtam az egyik kommentemben.

Az ész elég relatív. Nem írtam sehol olyat, hogy okos vagyok, hanem csak annyit írtam, hogy akikről szól a kérdés, azok butábbak nálam. Egy s_egghülyénél nem nehéz okosabbnak lenni. Az, hogy intelligensebb vagyok, nem nekem érdem, hanem nekik szégyen.

És nem, nem igénylek semmilyen különleges bánásmódot, mert akkor az lenne a kérdésem, hogy hogyan érjem el, hogy máshogy viselkedjenek velem. De nem, én ezt nem akarom, hanem csak lesz_arni akarom őket végre, és ezáltal kevesebbet frusztrálódni, mérgelődni, mert ez az én életemre káros.

2014. júl. 30. 00:18
 13/22 anonim ***** válasza:
na én megyek felakasztani magam
2014. júl. 30. 00:21
 14/22 anonim ***** válasza:
ne idegesítsd már őt pálin mert megint lebassza az anyukáját
2014. júl. 30. 00:22
 15/22 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem igényled hogy úgy tekintsenek rád mintha te lennél az univerzum közepe és egyértelmű hogy nem tartod magad mérhetetlenül intelligensnek, ha így lenne az azt jelenté hogy minden állításommal szemben elveszted az érvelési előnyödet. Hogyan is láthatnék ilyen összetett és komplex logikai hadműveletet?

(értsd, szimpla tagadáson nem nehéz túllátni)

De mivel még mindig védekezel és mivel az egész mondandódat egy jól látható argumentum ad hominem-mel kezdted nem hinném hogy innentől kezdve foglalkoznom kéne azzal amit most idevakarsz azzokkal az izzadó-remegő kezecskéiddel, csak sose felejtsd el, ha kirakod mindenki elé a dolgot amiből minden büszkeségedet meríted, akkor ne csodálkozz rajta ha egy magamfajta melegszívű, segítőkész ember belerúg egy akkorát amekkorát csak emberileg lehetséges, csak a poén kedvéért.

Csak egy tipp. Tőlem, neked.

2014. júl. 30. 00:27
 16/22 A kérdező kommentje:

Mégis miért lenne szükségem arra, hogy érveljek ebben? Nem ismersz, én meg ismerem magam, és pontosan tudom, hogy nem igaz amit állítasz, és félreértelmezted az egész kérdést. Ami meg valótlan, azt jóhogy megcáfolom, de akkor megint ott tartunk, amiről a kérdésem szól: felesleges lenne.

Büszkeséget nem merítek semmiből, mivel nem vagyok büszke ember, csak egy frusztrált sz_arzsák. Az nekem kevés a büszkeséghez, és a stabil önbizalomhoz, hogy az emberiség legaljánál valamivel több eszem van.

2014. júl. 30. 00:37
 17/22 anonim ***** válasza:

hát erre kell visszajönnöm? :D

döbbenetes ez az oldal...

kedves Pálinkafa! te szociopata vagy?

2014. júl. 30. 00:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Levitatkozni sose akarj debil embereket, sose fogod meggyőzni őket arról hogy nincs igazuk, addig fognak kardoskodni veled, tök mindegy is mekkora hülyeségeket beszélnek, amíg el nem érik hogy te mondj valamit ami támadható, utána azt meg addig dörgölik az arcodba amíg végül is ők jönnek ki győztesnek.

De ha meg akarod szivatni őket folyamatosan kérdezz rá a hülyeségükre, és kérd meg őket hogy érveljenek hogy védekezésre kényszerítsd őket, előbb-utóbb beledőlnek a saját kardjukba maguktól. De ha ez úgy érzed nem jönne be akkor mehet a szalmabáb érvelés, mond ki ugyanazt amit ők csak vegyél ki belőlük minden potenciálisan értelmes részt és használj olyan hangnemet mint amilyet egy down-kóros használna, vagy ha tudod vezesd le az érveiket a csúszka érveléssel (angolul slippery slope).

A lényeg az hogy sose hagyj magadon támadási felületet, próbálj meg minél kevesebb konkrét dolgot állítani amin visszatámadhatnának, és próbáld a vitapartnered folyamatosan elnyomni.

A vita végén úgyis tökmindegy milyen érvek hangzanak el, mindig az nyer akinek először csuklik el a hangja.

Csak hogy akkor már segítsek is, ha már elmész odáig hogy saját magadat sértegeted hmm

2014. júl. 30. 00:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Természetesen nem vagyok.

A szívem tele van empátiával és érzelemmel, a megrögzött hazudozás se jellemző rám, amit jól bizonyít a diplomám liberális művészetekből.

2014. júl. 30. 00:51
 20/22 A kérdező kommentje:
Ezeket próbálom persze mindig. Csak az a baj, hogy sokszor nem is azokra alapozzák az oltási kísérleteiket, amiket én a vita közben mondok, arra jóformán nem is reagálnak semmi értelmeset (max. olyat, ami alapján világosan lejön, hogy meg sem értették, amit mondtam), hanem oda nem illő dolgokkal dobálóznak, esetleg magukat fényezik, vagy pletykákra alapozott féligazságokat, esetleg teljesen valótlanságokat akarnak meg ténynek beállítani. Ilyenkor nehéz észérveket mondani, mert ez már az a kategória, hogy akkora baromság, hogy az eszét használva nem tud visszavágni az ember, kontrázni meg nem akarok hasonló h_ülyeségeket.
2014. júl. 30. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!