Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lány azt sem zárja ki, hogy a gyk-n talál ra a szerelem?
Sziasztok!
Annak ellenére, hogy volt néhány csalódásom innen is, nem zárom ki, hogy itt ismerem meg azt a fiút/férfit, akivel komolyabb kapcsolat is kialakulhat. Erről mit gondoltok?
Egyébként Pest megyében lakom, 18 vagyok. Azt még hozzátenném, hogy élőben is szoktam ismerkedni, tehát nem vagyok antiszociális. :-) Általában szépnek is mondanak. A kérdés tehát most a netes ismerkedésre vonatkozik. :-)
Haha köszi a gyors válaszokat! :-D
Igazad van, aszociális. Bocsánat.
Tudom, hogy bármi lehet de olyan sokszor van az, hogy neten tök jól elbeszélgetünk és élőben meg semmi... Ezért preferálom az "élő" ismerkedést, de mint tudjuk, bármi megtörténhet...
A szerelem-szex kategória toplistáján 9660 user van. Ha kizárjuk a többfelhasználós skizo majmokat, még akkor is marad úgy 9500 user. Abból azért csak akad 1 aki normális, szóval én nem zárnám ki ennek a lehetőségét.
Az már kérdésesebb, hogy az itt megismert szimpi user élőben is olyan marad, vagy kiderül, hogy egy perverz állat.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!