Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lány azt sem zárja ki, hogy a gyk-n talál ra a szerelem?
Sziasztok!
Annak ellenére, hogy volt néhány csalódásom innen is, nem zárom ki, hogy itt ismerem meg azt a fiút/férfit, akivel komolyabb kapcsolat is kialakulhat. Erről mit gondoltok?
Egyébként Pest megyében lakom, 18 vagyok. Azt még hozzátenném, hogy élőben is szoktam ismerkedni, tehát nem vagyok antiszociális. :-) Általában szépnek is mondanak. A kérdés tehát most a netes ismerkedésre vonatkozik. :-)
Figyelj én egy debreceni srác egy fehérvári sráccal jártam fél évig és az ismeretlenek.com-on ismerkedtem meg vele, szal miért ne? :D
17F
Semmit.
Annyit megjegyeznék, hogy az antiszociálisok a szociopaták és a pszichopaták, amire Te gondoltál az a aszociális.
#3.
Melegeket bárhol lehet találni, normális kapcsolatot nehéz
Az nem baj,ha nem zár ki valamit.
Itt is lehetséges,bár tény,hogy nehéz,mert már zárva a lipót :D
Ezt már nem magyarázod ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!