Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem lehet vonzó egy rövid hajú nő?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvasom hogy a férfiaknál elvárás hogy a nő haja legalább vállig érjen! Ki mit gondol?2014. júl. 29. 22:51
1/15 anonim válasza:
sztem nem ettől függ, de jah én is halottam már erről:/
2/15 anonim válasza:
Én a hosszú hajat szeretem. Szerintem csak azért gondolják így,mert ez az ideál...
3/15 anonim válasza:
szerintem sem vonzó, olyan mint egy kisfiú. igen is legyen hosszabb haja, ezt én is osztom.
4/15 anonim válasza:
De lehet csak ritka, akinek jól is áll.
5/15 anonim válasza:
Nem. És telo a sims 3 ban csak rövid haj van...eltudod hinni..
6/15 anonim válasza:
Én szeretem ha egy csajnak szép hosszú haja van, az sztem nagyon vonzó, de láttam már rövid hajú szexi csajt.
8/15 anonim válasza:
itt olvasod?:D mert itt az elvárás az, hogy legyél buta, vezesd a háztartást, legyél falusi, ne legyenek barátaid, ja és legyél hosszúhajú, sovány, nagymellű.
de azt tudod, hogy a valóság nem az itteni 15 éves szűz fiúk játszótere, hanem a valóság?:)
9/15 anonim válasza:
Nem mindenkinek all jol, de akinek igen az nagyon vonzo tud lenni :)
10/15 anonim válasza:
Tóth Gabi rá a példa, hogy igenis lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!