Mi a véleményetek a nagyon rövid női frizurákról (férfiak válaszára is kíváncsi vagyok, vonzó-e egy ilyen hajú nő? )?
pl: [link]
Szerintetek bele merjek vág(at)ni a dologba? Főleg azért vannak kétségeim, mert szemüveget viselek.
Köszönöm! 28/N
Férfiként mondom.
Nekünk férfiaknak a szép hosszú haj párosul a nőiességgel.
Egy kopasz vagy fiúsan rövid haj nem minden nőnek áll jól.
Halle Berry-nek jól áll, ő ilyen rövid hajas is igazi szépség. De mondjuk neki minden haj jól áll.
Nekem sem áll jól a hosszú haj, mert nagyon vékonyszálú és ritka...
Ennyire rövid hajhoz viszont kell egy nagyon szép arcforma, hogy jól mutasson, szóval elég necces. Nekem hátul nagyon rövid, tépett, elől pedig hosszabb, kb állig érő. Eddig ezért a fazonért minden ismerősöm oda meg vissza volt, és én is nagyon jól érzem magam vele.
Mindenképp érdemes egyébként konzultálni egy fodrásszal, hogy ő mit javasolna neked.
Ha gondolod privátban tudok képet mutatni az én hajamról =)
Én is gondolkodom benne. Nekem Pink haja tetszik a legjobban:
Sajnos nekem is vékony szálú a hajam és ráadásul alig van :D De én először vállig érőre vágatnám azt án ha nem tetszik akkor jöhet a rövidebb :) Csak attól félek még hogyha már meguntam és elkezd nőni akkor olyan hülyén fogok kinézni. Ja és én is szemüveges vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!