Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felvilágosítsam az exem jelenlegi élettársát vagy hagyjam, hogy maga jöjjön rá a maga kárán, hogy milyen ember a párja?
Nem agresszív, nem iszákos csak egyszerűen egy sz*r alak, aki elfelejt megemlíteni néhány apróságot (hitelek, gyerekek) és mániákus hazudozó. Anno nekem senki nem mondta el, mikor meg szakítottunk akkor dícsértek, hogy jól tettem és sajnálkoztak, hogy miért tartott annyi ideig, hogy kiismerjem... Talán ha szóltak volna akkor minden jobban alakul.
Most egy ismerősöm mutatta, hogy az új barátnő lelkesen áradozik, hogy első babájukat várják és hamarosan összeházasodnak.
Nem tudom, mi lenne jó, szólni vagy hallgatni. Ha szólok, akkor hogyan kellene felvenni a kapcsolatot a barátnővel, akit nem is ismerek?
Na igen, én is ezért vívódok.
Az a baj, hogy magamból indulok ki és én például nagyon mérges voltam az exeire, hogy csendben végignézték, amint hülyét csinálok magamból.
Azért van néhány olyan dolog, amit, ha akarna se tudna letagadni (gyerektartás 3 anya felé 5 gyerek után, közös hitel, feljelentés, bírósági papírok), szóval ha mást nem is, de kétséget tudnék benne ébreszteni.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Például a lakás amiben laknak, az is közös (a megítélt lakáshasználatot nem fizeti) és a gyerekek miatt is tartani kell a kapcsolatot, még az ovis beiratkozáshoz is kell az aláírása...
"Talán ha szóltak volna akkor minden jobban alakul. "
Most őszintén kérdező, tedd a szívedre a kezedet, hogy amikor az exeddel együtt kezdtél járni és odament volna hozzád egy volt barátnő, hogy bocs, de a pasid egy sz...r alak, akkor te hittél volna neki, elhagytad volna, csak mert egy volt barátnő ezt mondta? Szerintem elküldted volna a jó fenébe!:)
Ne avatkozz bele az életükbe! És ha az új barátnőjével meg pont nagyon jól megvannak? Vagy ha most igen, később meg majd nem, akkor meg majd rájön az új barátnő is. Nem kell mások életébe beleavatkozni, mert úgyis te jössz ki belőle rosszul.
Meg amúgy, ha engem valaki átejtett, rosszul jöttem ki a kapcsolatból, akkor azon lennék, hogy minél előbb túllépjek rajta és baromira nem érdekelne, hogy mi van vele, vagy kivel van, vagy hogy vannak...Érted? Felejtsd el őt és ne foglalkozz az életükkel.
Neked hogy tetszene, ha ők is belefolynának a tiédbe?
"én például nagyon mérges voltam az exeire, hogy csendben végignézték, amint hülyét csinálok magamból"
Nem bántásként, de ki fogott pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig te most h*lyét csinálsz magadból? A te saját döntésed volt.
A 3 anyuka is megnézhette volna, kinek rakja szét. Felnőtt emberekről van szó. Szabad a döntés, a következményekkel pedig számolni kell. Ez már nem az ovi, itt nem fogja senki a kezed.
Nézd. Abba se lehetsz biztos, hogy ezt az új nőt nem szereti igazán, és hogy vele nem volt őszinte. Lehet, hogy veled csak játszott.
Mondjuk három anyától három gyerek persze nem erre vall, de nem tudhatod, hogy milyen a viszonyuk. Nem tudhatod,hogy komolyodott-e az eddigiekből tanulva, hogy próbál-e változni.
Ne szólj bele az életükbe. Egyrészt mert a te életedre nincs hatással az ami velük történik, másrészt meg lehet, hogy az új nőnek így megfelel.
Kerdezo, te vagy az egyik anyuka a 3 kozul?
OFF Mi van azokkal a nokkel, akiknek 3 gyerek van 3 apukatol? (Csak ugy megjegyeztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!