Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltitek a barátnőtöket mikor a barátnőivel megy bulizni? A barátnői azok a minden buliba más pasival kavarok típusok.
na látod 10-es itt a baj. A "liberális" gondolkodást a maradi népség kiforgatja. Nem arról szól, hogy feltétlen keresed az alkalmat, hogy félremenj, hanem arról, hogy be kell látni, egy hosszú kapcsolat rejteget buktatókat, negatívumokat, akkor is ha szeretitek egymást, jól megvagytok. Ha a vágyakat elfojtjátok, az őrlődést eredményez, hosszútávon nem jó, befásulhat az ember. Ha nincs meg a vágy, rendben van, előfordulhat, de ha meg megvan, és megtörténik, akkor jobb EGYBŐL megbeszélni, mint titkolni, remélve, hogy sose derül ki.
A párkapcsolat ne egy olyan dolog legyen, hogy belemész jókedvvel, évekig minden rózsaszín, aztán elkezd fakulni és már csak szenvedéssé válik, és börtönnek érzed. Akárhogy is tagadják jópáran, ez így van.
Tudnám még ezt fejtegetni, de a konzervatív és a nyitott, szabad eszmék nem fognak találkozni, amíg világ a világ.
Én tudom magamról, jobb így, nyíltan, tudok róla, mint az, hogy amíg odavan, őrlődjek, hogy vajon mit csainál, vagy netán konkrétan leszögezzem, hogy "még mit nem? nem mész te sehova!"
Én elég liberális gondolkozásúnak számítok - aki járt politika kategóriában, azt ez jól tudja -, de nem hinném, hogy a liberális gondolkodáshoz hozzá kéne tartoznia annak, hogy meg lehet csalni a párunkat, csak mondjuk is el neki. A kérdés egy:
- Szereted a párodat? Ha igen, akkor nem akarod megbántani. És ezért az ember elfojt magában vágyakat, ha netán 20 év házasság után kezdene szürkülni az egész. Attól, hogy megbeszélitek, hogy történhet akármi, csak majd mondjátok el egymásnak, azt hiszed, hogy neki nem fáj? Nem liberális vagy, csak naiv, és dugnál mindent, ami gurul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!