Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye mekkora önbecsapás a feminizmus?
Én tisztelem a női nemet, de a feminizmust butaságnak tartom. A feminista nők becsapják magukat olyan marhaságokkal, mint "minden férfi bunkó" "minden férfi csak azt akarja" "én jobb vagyok a férfiaknál" és "nekem nem is kell férfi"
Szerintetek?
"ne kelljen GYES-t fizetni, helyettesítést szervezni"
gyest fizetni:D:D helyettesítést szervezni:D:D a kérdezőről alaptalanul hittük, hogy fogalma sincs a jogrendről és hogy teljesen buta. (ja nem:D:D)
szégyelld el magad.
20-as, régebben egy férfi munkabére elég volt egy család eltartására.
Sose mondtam, hogy a nők maradjanak otthon főzni a konyhában.
21-es, akkor mégis miről beszélt itt valamelyikőtök előbb? :D
na hagyjuk, szépen írok majd egy blogbejegyzést, akkor lesz időm kikeresni minden tényt.
20-as vagyok, márpedig a feminizmus ilyesmiről szól: munkához való jog, szavazati jog, magunk feletti rendelkezéshez való jog.
Az, hogy "minden férfi azt akarja" stb. nem feminista eszme. Ezeket még a régi, kevésbé feminista, de rossz tapasztalatokat szerzett asszonykák is mondogatták.
kérdező, a pofám leszakad! a gyest nem fizeti a munkahely, eleve az gyed, amire gondolsz, nem gyes. és mi az, hogy helyettesítést szervezni, meg mi az, hogy a sales manager fizetését egy magáncégnél törvény szabályozza...istenem, tényleg nekem ég a pofámról a bőr helyetted.
remélem h 15 vagy max.
Ugye mekkora önbecsapás az antifeminizmus?
Én tisztelem a férfi nemet, de az antifeminizmust butaságnak tartom. Az antifeminista férfiak becsapják magukat olyan marhaságokkal, mint "a nők a pénzükért szeretik a férfiakat" "minél több férfival fekszik le egy nő, annál nagyobb lotyó" és "a nők a feminizmussal csak a férfiakra akarnak hasonlítani"
Szerintetek?
nem olvastam végig az előttem szólókat, de az igazi feministák elítélik azokat a magukat feministának tartó nőket, akik ilyesmiket hisznek, hogy "minden férfi bunkó" "minden férfi csak azt akarja" "én jobb vagyok a férfiaknál"
nézd meg mondjuk Emma Watson beszédét az ENSZ-ben, egy igazi feminista valahol ott kezdődik és képzeld még férfi követői is vannak szép számmal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!