Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye mekkora önbecsapás a feminizmus?
Figyelt kérdés
Én tisztelem a női nemet, de a feminizmust butaságnak tartom. A feminista nők becsapják magukat olyan marhaságokkal, mint "minden férfi bunkó" "minden férfi csak azt akarja" "én jobb vagyok a férfiaknál" és "nekem nem is kell férfi"
Én leszarom a női nemet. Nem érdekel, ki mit csinál, ki mit gondol rólam, mert nem az fog előre vinni az életben, hogy más f4szságait hallgatom.
2014. júl. 28. 19:09
2/28 anonim válasza:
te nézed már a feminizmus szót a szótárban? mert nem ezt jelenti.:) egyenjogúság, nők jogai, szüfrazsettek...
2014. júl. 28. 19:10
3/28 anonim válasza:
Hát igen ez nagy hülyeség.Ez arról szól hogy volt egy-két rössz tapasztalat és azt hiszi mindent tud a férfi nemről,pedig vannak becsületesek is mint én,akiket ezzel nagyon sért.
2014. júl. 28. 19:11
4/28 anonim válasza:
3-as vagyok a feminizmus meg nem ezt jelenti.Ez lemaradt.
2014. júl. 28. 19:12
5/28 anonim válasza:
Szerintem kedves barátom, te nagyon el vagy tévedve :) A feministák nem gondolnak ilyet. Legalábbis a feminizmus nem erről szól, biztos van olyan, aki igen, de nem az összes. Mielőtt egy ilyen témába kapsz bele azért illik utánaolvasni a dolgoknak. Nálad ez sajnos elmaradt. :(
2014. júl. 28. 19:13
6/28 anonim válasza:
Szingli partikon menő lehet a buzdító szöveged! ("nekem nem is kell férfi" )
Biztos skandálják sokan..
2014. júl. 28. 19:13
7/28 A kérdező kommentje:
persze, a feminizmus elvileg mást jelent, de gyakorlatilag a legtöbb, magát feministának nevező nő azokat érti alatta, amit leírtam. de ettől függetlenül az eredeti, igazi feminizmus is tévedés
2014. júl. 28. 19:14
8/28 anonim válasza:
Azért vagy ezen a véleményen, mert tudatlan vagy. Ó, és most nem inzultállak. Tudatlan vagy. Felkészületlen. Ítélkező. Általánosító.
Minden férfi farok által vezérelt szexista ösztönlégy? Nos, a válasz nem.
2014. júl. 28. 19:15
9/28 anonim válasza:
3., 5., igaza van, azért, hogy írj valamit csak azért ne tépd itt magad, ezek a szövegek szingli partikon menők, meg férfi ellenes bulikon, a feministáknak utána lehet olvasni..
2014. júl. 28. 19:15
10/28 anonim válasza:
dehogy tiszteled a női nemet.
"minden férfi bunkó" "minden férfi csak azt akarja" "én jobb vagyok a férfiaknál" és "nekem nem is kell férfi"
Ilyeneket a vénlányok gondolnak (megjegyzem, egy idő után joggal), a feministák nem. A női egyenjogúság nagyon fontos kérdés (pl. azonos bér azonos munkáért a mai napig probléma Európában is).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!