Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel az elutasítást, ha nem vagyok hozzá szokva?
Nem vagy hozzászokva???
Ez miez???
2 eset van.
1. Nem próbálkoztál még.
2. Valami gazdag ficsúr vagy, akinek az apja csődbe ment és nincs pénzed csajokra, mer kell, anélkül még a kutya se játszana veled.
Na melyik???
Nincs köze az anyagiaknak? Hm... nem tudom hol élsz...
A noszti fiú esete Tóth Marival... ismerős? Nem mai mű.
Akár mit is hazudsz magadnak, biztos, hogy nagymértékben közre játszik a pénz. A természetes kiválasztódásnak már rég vége és mivel a csajoknak van puncijuk, alattomosan ki is használják, pedig ugyanolyan szükségük van a f@$zr@, mint nekünk a puncira, de mégis a csajok válogathatnak.
Most ne gyere az álszent dumával, hogy ez nem játszik közre, de ha'odamennék szakadt ladával, akkor is a jólöltözö mercist választanád. Ebben 99,9% százalékban biztos vagyok.
Kérdésre:
Csináld azt amit szeretsz, ami eltereli a gondolataidat. Ilyen sokaknál a futás, bicózás, úszás, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!