Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja sok csaj hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja sok csaj hogy neki nem számít h mennyi pénze van a pasinak meg mennyire van kigyúrva stb. mikor mindenki tudja h ez a világon a legnagyobb hazugság h nem számít?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem neked is hiába beszél az ember. Na távozz tőlem troll!
2014. júl. 27. 20:04
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki ám troll, akivel nem értesz egyet..
2014. júl. 27. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Nekem számít, hogy mennyire van kigyúrva: egyáltalán ne legyen kigyúrva!
2014. júl. 27. 20:36
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Ez igen csak emberfüggő. Én pl utálom ha költenek rám. Persze ez azért van mert utálom ha úgy érzem tartozom valakinek bármivel. A kigyúrtság se fontos de azért legyenek izmai. Én sokkal jobban értékelem a nem olyan feltűnő természetes izmokat. Szerintem a felszínes pasik idővel megtalálják a nekik megfelelő felszínes nőt. Mert akár tetszik akár nem mindkét nem tele van felszínes semmitérő emberekkel. Viszont ez az általánosítás undorító. Ne lepődj meg rajta hogy nincs barátnőd ha így állsz a nőkhöz. A másik hogy aki abba a problémába ütközik h azért koptatják le mert nem gazdag meg is érdemli. Ha a felszínes ám jó nő kategóriából akarsz választani ezt kapod. Persze ebből következik hogy pont olyan felszínes vagy mint az általad lenézett nők.
2014. aug. 20. 16:52
 15/17 anonim válasza:
0%
Mert egy nő (se férfi) szeret pénz nélkul lenni ;) bebiztosítj magának... Össze köti a kellemest a hasznossal :D ennyi... Nem kell hazudozni h én nem a pénzre hajtok, en se .....
2014. aug. 20. 17:24
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Engem 18 évesen a pénz még nem hoz lázba de mikor már magamat tartom el biztos ez is fontossá válik majd
2014. aug. 20. 20:03
 17/17 anonim válasza:
0%
Az Iszlám Államban nincs elszabadulva a feminizmus. El kell ezen gondolkozni.
2022. febr. 27. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!