Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért van ez? Nemtudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van ez? Nemtudom mit tegyek :/

Figyelt kérdés
A barátnőm folyamatosan azon agyal hogy nem szeretem, megcsalom...és ez nagyon betesz a kettőnk kapcsolatába.. példáúl ezért nemakar lefeküdni.. Már több alkalommal bizonyítottam be neki hogy ez nem igy van..De nemérdekli.. suliba oda se jön.. nemtudom mit tegyek.. Vajon miért nem bízik bennem?
2010. jan. 10. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy hisztis h*lye p*csa.
2010. jan. 10. 17:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Haggyam a francba?
2010. jan. 10. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Le a kalappal. Nagyon édes lány lehet.
2010. jan. 10. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd ott.

De kicsit fura. Mintha hülyét csinálna belőled és játszaná az agyát, hogy mennyire fél hogy megcsalod, de suliban oda se megy hozzád. Lehet hogy ő csinált valamit és rád akarja terelni amit ő tett? Nem tudom...Beszélj vele, de én szakítanék vele.

2010. jan. 10. 17:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen ő csinálja azokat a dolgokat amiért esetleg én lehetnék féltékeny.. Például elmeséli hogy lefogdosták a buszon.. És mindezt ugy mintha teljesen természetes lenne. De például ha elmegyünk valahova sétálni szinte nemis szol hozzám.. pedig mindent megpróbálok hogy boldoggá tegyem de nem.. és amikor ráérdezek mindig jön valami hülye indokkal..utána meg hogy szeret.. nemakar elveszteni.. Bennem lehet a hiba? :(
2010. jan. 10. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem benned van. Ez a lány...hát elég érdekes.

Szerintem hagyd ott.

2010. jan. 10. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, miért ilyen, és szólj, hogy bizony hamar vége lesz így a kapcsolatotoknak, ha nem próbál változtatni. Ha besértődik és azt mondja ok, akkor hagyd a fenébe.
2010. jan. 10. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj egy hülye, gondolom nincs több 17-nél, mert az idősebb,agyilag érettebb nem csinál ilyet.Egyszerűen nincs felnőve hozzád. Féltékennyé akar tenni, ami egy érett kapcsolatra igazán nem jellemző.
2010. jan. 10. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Menekülj!!!!!!!!!! Nincs idő ilyenekkel foglalkozni, mikor annyi csaj vár a " betevő falatjára":)
2010. jan. 11. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!