Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek képzelitek a tökéletes bulit, éjszakát?
Figyelt kérdés
Bármit megtehetsz korlátok nélkül.2014. júl. 26. 16:20
11/17 anonim válasza:
Hát az érdekes és izgalmas lenne......lennének meglepetések, úgy sejtem :)
12/17 anonim válasza:
#11:
Azt hiszem van itt még olyan, akit be lehet szervezni :-P :-D :-D
De teljesen szét offoljuk a kérdést ...
13/17 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a titkos vágya mindenkinek egy gyakoris orgia?
Nem ítélem el a homoszexualitást, ne értsétek félre, de valahogy más választ vártam.
2014. júl. 26. 16:53
14/17 anonim válasza:
Az orgia, meg a homoszexualitás hogy jön össze neked?
15/17 anonim válasza:
Eleve nem lenne homoszexuális buli mert én Nő vagyok, kedves kérdező :) #11
16/17 anonim válasza:
Egy nagy polgári lakásban egy házibuli, soksok emberrel, beszélgetni, sok bor, jó dohány, aztán állatkodni kicsit közterületen, valakivel elvonulni, aztán együtt mekizni.
Elég gáz, de na, örülnék, ha már lányos sz.rkavarás nélkül bulizhatnék egyszer.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!