Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyennek képzelitek el az igazán aranyos, bájos lányokat?
Szerintem legyen megértő, tudjon velem beszélni minimum 20-30 percet.Legyen illemtudó.Ne beszéljen tahón (izé,dik,he,no).Ne öltözzön túl szexin csak ha ketten vagyunk.Ne dohányozzon de ha dohányzik akkor csak keveset.Csak akkor igyon alkoholt amikor én megengedem és csak keveset.Röviden ennyi.
16/f
Az első válaszoló nagyon mellé lött...lehet mucsajröcsögén a fiuknak csak AZ a fontos, de normális körökben (ami kb a fiúk 80%) egyáltalán nem, és ez az arány a csjoknál is.
Válaszom:
Én szeretem a barátnőmben, hogy el tudok vele órákig beszélgetni bármiről, és hogy ha adódik olyan téma amihez nem ért vagy nem foglalkoztatja annyira, akkoris figyel rám és próbál hozzászolni értelmesen. Aranyos elsősorban a viselkedése miatt, nem káromkodik, hanem nőies mozdulatai vannak (legaranyosabb, hogy néha kcisit esetlen tud lenni :D ).
Persze az sem jó ha egy lány csak aranyos, és nincs benne semmi "vadmacskás" (csak mikor oylan a helyzet), vagy kis talpraesettség sem árt.
nekem barátom mindig mondja,hogy örül,h nem vbagyook olyan mint a többi lány:)
vagyis: r**anc:)
15/L
Hogy milyennek képzelem el a mai lányokat!?
A külső megjelenés nagyon fontos, viszont ne legyen buta, fontos még hogy élvezzük egymás társaságát,legyen őszinte, és hasonló értékrendje legyen mint nekem. És persze a sex is "működjön".:)
Hú hát ez sokféle lehet. Én külsőre csak annyit mondok h ne legyen 1 ház , hanem legyen emg 1 határ, azaz kis felesleg nem sok de annál több sose legyen. Ja és még nekem arc+ haj a lényeg ha ez megvan akkor sima az út. Ha meg a tulajdonságokra vagy kíváncsi akkor nevessen sokat (én is soakt nevetek) mosolyogjon, ne legyen kis ribi aki cska magával foglalkozik meg mindne ami a ribi tulajdonságokhoz hozzákapcsolódik. Viszont nem hátrány ha van 1 kis hogy is mondjam "sunyi" nézése pl.:)
Am azokat amiket írtam az ugye "csak2 nekem fontos tehát mindenkinek más és más tetszik. És ezek is amiekt írtam eléggé kimerítik az elvárásaimat.
szerdán találkoztam egy lánnyal, és annyira, tényleg annyira szép és a mosolya olyan bájos, hogyha még egyszer találkozom vele, menthetetlenül szerelmes leszek. A szex eszembe se jutott, az jár állandóan a fejemben hogy nagyon vágyom rá :(
21/F
Hát az én barátom is mindig azt mondja, h azzal bűvöltem el, h nagyon aranyos vagyok és nem csak küllemben , hanem viselkedésben is. És azt szereti bennem(elmondása szerint), hogy minden témáról el tudunk beszélgetni és értelmesnek tart. Az is nagyon tetszett neki, hogy a barátaim előtt sem akarok felvágni vele, hanem ugyan olyan normálisan viselkedem, mintha csak vele lennék és a szüleivel is el tudok normálisan beszélgetni(igaz ez a szülőktől is függ). Továbbá (amivel sikerült meglepnem - kellemes csalódás), hogy emilyen visszafogott vagyok a ,,külvilág előtt,, szex terén előjön a vadmacska és szeretem a jó dolgokat, azaz nem vagyok semmi jó elrontója :P És mindig tudok meglepetéseket okozni.
Szóval szerintem nem vagyok ezzel egyedül,h a ,,bájos és aranyos,, - ha már így lett(em)kategorizálva lányok is tartogatnak meglepetéseket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!