Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyennek képzelitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyennek képzelitek el az igazán aranyos, bájos lányokat?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Lány vagyok,de szerintem a fiúk nem ilyenek mármint hogy a lányokban nem azt látják hogy aranyos és bájos hanem szerintem tudod Te mire gondolok...
2009. ápr. 25. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a barátom nekem szinte minden találkozásunkkor megjegyzi hogy milyen aranyos és szép vagyok :) szerintem azért érdekli őket, max nem az a legfontosabb
2009. ápr. 25. 15:06
 3/11 anonim válasza:
40%

Szerintem legyen megértő, tudjon velem beszélni minimum 20-30 percet.Legyen illemtudó.Ne beszéljen tahón (izé,dik,he,no).Ne öltözzön túl szexin csak ha ketten vagyunk.Ne dohányozzon de ha dohányzik akkor csak keveset.Csak akkor igyon alkoholt amikor én megengedem és csak keveset.Röviden ennyi.

16/f

2009. ápr. 25. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Az első válaszoló nagyon mellé lött...lehet mucsajröcsögén a fiuknak csak AZ a fontos, de normális körökben (ami kb a fiúk 80%) egyáltalán nem, és ez az arány a csjoknál is.

Válaszom:

Én szeretem a barátnőmben, hogy el tudok vele órákig beszélgetni bármiről, és hogy ha adódik olyan téma amihez nem ért vagy nem foglalkoztatja annyira, akkoris figyel rám és próbál hozzászolni értelmesen. Aranyos elsősorban a viselkedése miatt, nem káromkodik, hanem nőies mozdulatai vannak (legaranyosabb, hogy néha kcisit esetlen tud lenni :D ).

Persze az sem jó ha egy lány csak aranyos, és nincs benne semmi "vadmacskás" (csak mikor oylan a helyzet), vagy kis talpraesettség sem árt.

2009. ápr. 25. 15:13
 5/11 anonim ***** válasza:
42%

nekem barátom mindig mondja,hogy örül,h nem vbagyook olyan mint a többi lány:)

vagyis: r**anc:)

15/L

2009. ápr. 25. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy milyennek képzelem el a mai lányokat!?

A külső megjelenés nagyon fontos, viszont ne legyen buta, fontos még hogy élvezzük egymás társaságát,legyen őszinte, és hasonló értékrendje legyen mint nekem. És persze a sex is "működjön".:)

2009. ápr. 25. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hú hát ez sokféle lehet. Én külsőre csak annyit mondok h ne legyen 1 ház , hanem legyen emg 1 határ, azaz kis felesleg nem sok de annál több sose legyen. Ja és még nekem arc+ haj a lényeg ha ez megvan akkor sima az út. Ha meg a tulajdonságokra vagy kíváncsi akkor nevessen sokat (én is soakt nevetek) mosolyogjon, ne legyen kis ribi aki cska magával foglalkozik meg mindne ami a ribi tulajdonságokhoz hozzákapcsolódik. Viszont nem hátrány ha van 1 kis hogy is mondjam "sunyi" nézése pl.:)

Am azokat amiket írtam az ugye "csak2 nekem fontos tehát mindenkinek más és más tetszik. És ezek is amiekt írtam eléggé kimerítik az elvárásaimat.

2009. ápr. 25. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

szerdán találkoztam egy lánnyal, és annyira, tényleg annyira szép és a mosolya olyan bájos, hogyha még egyszer találkozom vele, menthetetlenül szerelmes leszek. A szex eszembe se jutott, az jár állandóan a fejemben hogy nagyon vágyom rá :(

21/F

2009. ápr. 25. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát az én barátom is mindig azt mondja, h azzal bűvöltem el, h nagyon aranyos vagyok és nem csak küllemben , hanem viselkedésben is. És azt szereti bennem(elmondása szerint), hogy minden témáról el tudunk beszélgetni és értelmesnek tart. Az is nagyon tetszett neki, hogy a barátaim előtt sem akarok felvágni vele, hanem ugyan olyan normálisan viselkedem, mintha csak vele lennék és a szüleivel is el tudok normálisan beszélgetni(igaz ez a szülőktől is függ). Továbbá (amivel sikerült meglepnem - kellemes csalódás), hogy emilyen visszafogott vagyok a ,,külvilág előtt,, szex terén előjön a vadmacska és szeretem a jó dolgokat, azaz nem vagyok semmi jó elrontója :P És mindig tudok meglepetéseket okozni.

Szóval szerintem nem vagyok ezzel egyedül,h a ,,bájos és aranyos,, - ha már így lett(em)kategorizálva lányok is tartogatnak meglepetéseket :P

2009. ápr. 25. 16:59
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
Azoknak, akik azt hiszik csak az érdekel minket: erre mit lehet válaszolni? Akkor minden nő qrva. Ugye milyen jól esik? Szerintem kicsit gondolkodjatok el, hogy mit rontottatok el életben.
2009. ápr. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!