Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyennek képzelitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyennek képzelitek el az igazán aranyos, bájos lányokat?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 14:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
86%

én se arra gondolok először hogy hú de megdugnám.

Azok a lányok fognak meg akikben van egyfajta báj. Szerintem attól lesz tökéletes egy lány hogyha jókedvű, sokat mosolyog, értelmes, fontos hogy nézzen ki valahogy, adjon magára, legyen kulturált, és legyen benne egy olyan kisugárzása hogy nem tudom levenni róla a szemem.

lehet vékonyabb, kicsit ducibb, lehet a haja bármilyen színű(nem lila, hanem szőke, barna, fekete, vörös, stb) de legyen egy kisugárzása, amitől egyszer találkozom vele és nem felejtem el többet

21/ffi

2009. ápr. 25. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!