Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy amikor 13 éves voltam akkor mindenki elküldött a p! csába most meg ahogy betöltöttem a 14 _et már nem? (lent)
Figyelt kérdés
Ahogy megtudták hogy 13 vagyok úgy már nem kellettem senkinek most meg 14-et betöltve csomó 17-18 éves "próbálkozik" ? Pedig egy év nem sokat számít szerintem..
Ti mit gondoltok erről? Velketek is így volt?
2014. júl. 26. 11:57
1/7 anonim válasza:
Mert 14 évesen már szexelhetsz. azért.
2/7 anonim válasza:
Teljes máshogy hangzik. Így már nagyobb lettél
3/7 anonim válasza:
Mert mostmár egy potenciális lyuk vagy, ennyi :)
4/7 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert 14 év alatt még kiskorú vagy, 14 év felett, 18 éves korodig, meg már csak fiatalkorú, nem kiskorú. Nagyon nem mindegy! Ettől függetlenül persze, tök mindegy, 17 évesen is lehet valaki agyban 13 éves szintjén, szóval a 13 és 14 év közti 1 év már nem oszt nem szoroz, de azért a törvény előtt nagyon nem mindegy.
5/7 anonim válasza:
Azért, mert ha valaki 13 éves korodban aládvert volna akkor azért megbüntették volna.
De most már, h 14 vagy boldog-boldogtalan kefélhet.
Egyébként meg:
0-14 gyermekkorú
14-18 fiatalkorú
0-18 kiskorú
6/7 anonim válasza:
Mennyit nőtt egy év alatt a melled?
7/7 anonim válasza:
Velem is ez van,pedig elég kisfiús alkatom van. :(
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!