Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire próbálkoztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire próbálkoztok?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akiknek nincs párjuk és ez rossz nekik. Mennyit tesztek meg a sikerért? Kimozdultok? Jártok szórakozni?
2014. júl. 25. 23:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Neten ismerkedem, de épp azon gondolkodom, abba kellene hagyni, mert reménytelen ügy.
2014. júl. 25. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én egy kis szutyok faluban lakok (rühellem ezt a helyet), nincsenek olyan nagy szám lányok a szinglik között. Aki aránylag jól néz ki, kedves, aranyos, az mind foglalt. Mint ahogy írtam egy kis porfészek hely ez, így nagyon nincs itt semmi érdemes amiért kimozdulhatnék, alig van valami program vagy akármi. A barátaimra sem lehet számítani. Így nagyon szórakozni sem tudok eljárni, egyedül nem volna móka.

Mivel én eléggé zárkózott vagyok, nehezen tudok kapcsolatot teremteni más emberekkel így nem nagyon tudok ismerkedni. Ha valahol meglátok egy nekem tetsző lányt általában csak nézni szoktam őt, nem merek odamenni hozzá. Várok a csodára.

Azt hiszem, hogy én egymagam fogok megdögleni a szobám falai közt, depresszióban, magányban. Az ágyamon kihűlt, rothadó tetememet férgek fogják rágni, senki nem nyit rám ajtót. Az örök feledésbe merülök, senki nem fog rám emlékezni.

2014. júl. 25. 23:55
 13/16 laci911 ***** válasza:
úghy kb 500 nő utasított el jópáran nagyon sok dolgot meg tettek ami rossz ja és még sok meleg féri is akart járni velem . Összeségbe nem rossz de jó lenne már nő .
2014. júl. 26. 00:35
 14/16 anonim ***** válasza:

2eve kb nem probalkoztam, lesullyedtem anyagilag, 2 meloba sem keresek, csak tuleles, stagnalas, allandoan kimerulok, otthoni dolgaimra sincs idom, mar az alvasnak is orulni tudok...

az utolso bnom ezert (is) dobtam sosem ertem ra, meguntam a nyavajgast...

ezert erdemes volt tanulni...

2014. júl. 26. 00:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Férfitársaim ne csüggedjetek! Eljön majd az az idő,amikor az oldalbordáink rájönnek,nem a pénz számít,hanem a becsület! Sírnak-rínak lányok,csajok,de nem veszik észre az elszalajtott alakot! Lessz még idő mikor a szép szó többet ér,mint az akkoriban mondott "Királyi betegség" ;)
2014. júl. 26. 01:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sok sikert nektek! :)
2014. júl. 26. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!