Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, visszautasítás után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, visszautasítás után még hányszor próbálkoztok be egy lánynál?

Figyelt kérdés
Mert én babonásan 11 szer szoktam, havonta egyszer. Vagyis egy évig. Volt barátnőm 11 szer utasított el és 12 jére ment bele a dologba. Rusnya pasas vagyok, de nem adom fel és ezt díjazzák a lányok. Addig böködöm, győzködöm, járok utána még egy esélyt nem ad. Általában bejön. Ti hogy vagytok ezzel? Aki elsőre feladja az szerintem lúzer minden téren.
2012. nov. 3. 09:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

bocsi hogy lány létemre írok, de szóval le tudom vezetni nálam hányszor szokott egy srác

első hónapban kb 4-5 randi (a másodiktól nyomul a szexre)

ha 4-5 után nem fekszem le vele, dobtak is.

szóval 1 hónap.

2012. nov. 3. 09:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én visszautasítás után már nem próbálkozom. Ha külsőre bejössz a lánynak, akkor úgyis elkezd nyomulni rád előbb-utóbb, még ha elsőre el is utasított. Ha nem, akkor meg hiába próbálkozol akárhányszor.
2012. nov. 3. 09:26
 3/15 anonim ***** válasza:

Lúzer aki tisztában van a saját testével? :D

Az nem fordult még meg a fejedben, hogy veled csak szánalomból jönnek össze? :)

Egy este alkalmával ha három lányhoz odamegyek beszélgetni 2 simán várja a következő alkalmat. Ezért ahhoz az egyhez aki elutasított minek mennék még egyszer? Ezek szerint ettől már lúzer vagyok?

XD

2012. nov. 3. 09:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem azért, hanem azért vagy lúzer ha ilyen korán feladod.
2012. nov. 3. 09:48
 5/15 anonim ***** válasza:
...egy fiú kell, ki egy kicsit szexi s ha nemet mondok újra kezdiiii;)
2012. nov. 3. 09:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is annyiban hagyom, ha elutasítanak egyszer. Általában még felhívom aztán egyszer kétszer, de ha egy beszélgetést sem lehet már kicsikarni a lányból, akkor ráhagyom. Inkább leszek lúzer, minthogy zaklassam a lányt, és hónapokig attól kelljen félnie, hogy na mikor bukkanok fel megint. Ez egy filmben elmegy, máskülönben rossz dolognak tartom. Ha nem fogtam meg elsőre, akkor valamin még dolgoznom kell magamon.
2012. nov. 3. 10:35
 7/15 ASOT ***** válasza:

ha 1x próbálkozok akkor általában beleadok mindent :)

És ha elutasít akkor nem próbálkozok többet.

2012. nov. 3. 10:39
 8/15 anonim ***** válasza:

Én elsőre feladom, és nem érzem magam lúzernek. Ezt mindkét félnek akarni kell, ha könyörögni kell, már régen rossz. A lány már tudja, hogy érdekel, tehát ha akar valamit mégis, majd ő jelzi. (volt már ilyen, és pont az jött be neki, hogy nem szánalmaskodtam tovább, hanem mosolyogva mondtam, hogy: "semmi gond, nyugi")

22/F

2012. nov. 3. 11:23
 9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy bajban lesztek az életben ilyen rossz felfogással, hogy elsőre feladjátok. Akkor mi lesz a munkahellyel? Ott is sokszor be kell adni egy önéletrajzot, mire 20 ból egyik válaszol, hogy gyere be meghallgatásra. Az iskolaigazgatót, vagyis a jelenlegit most választották meg először. Azelőtt 4 szer adta be a pályázatát, de mindenki kiröhögte. 5 ödjére csak megválasztották.
2012. nov. 3. 12:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
És egy helyre adjam be 20x?:D Mert a metaforád csak akkor működik:D
2012. nov. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!