Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, visszautasítás után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, visszautasítás után még hányszor próbálkoztok be egy lánynál?

Figyelt kérdés
Mert én babonásan 11 szer szoktam, havonta egyszer. Vagyis egy évig. Volt barátnőm 11 szer utasított el és 12 jére ment bele a dologba. Rusnya pasas vagyok, de nem adom fel és ezt díjazzák a lányok. Addig böködöm, győzködöm, járok utána még egy esélyt nem ad. Általában bejön. Ti hogy vagytok ezzel? Aki elsőre feladja az szerintem lúzer minden téren.
2012. nov. 3. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még konkrét elutasítás nélkül is inkább hagyni szoktam a fenébe, nem vállalom be,hogy eljussak "esetleg " az elutasításig, így a lelkivilágom rendben marad, igaz nem is ba-szok. Na mindegy. De! Ha mégis nyaktiló alá adnám magam, akkor is maximum egyszer próbálkoznék, ha látnám,hogy nem hajlik rá, akkor le se köpném utána. Egyszerűen nem szoktam pitizni senkinek. Alsóbbrendű csicska dolog, még egy nőnek is. Az a fajzat ,amelyik meg kéreti magát, az nálam nem rúg labdába. Keres másik palimadarat magánal. Egyszerűen útálok küzdeni egy nőért, nem kihívás számomra. Inkább unalom meg stressz. Minek? Mikor pénzért lazán százszor jobbat, kiszámíthatóbbat is kaphatok, úgyis nő csak szexre kell. Semmi több. Unom őket. Haverkodni csak azonos neművel jó. Dugni meg nővel. Ennyiről van szó csupán.
2012. nov. 3. 13:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor elég rossz véleménnyel vagy a nőkről ahogy látom.
2012. nov. 3. 13:50
 13/15 ASOT ***** válasza:

kicsikém, a munka más mint egy nő.

elég idióta azaz ember aki egy kalap alá veszi a munkakeresést a nőkkel.

mert te egy kalap alá veszed.

nyilván aki túlzottan érdekel minket és nem teljesen egyértelmű h elutasított e ott talán, de csak talán teszünk még egy próbát.

Csak a nők sok esetben elég egyértelműen és flegmán képesek az embert elutasítani.

A helyükben a mai világban a mai gondolkodásmóddal, annak is örülnék ha a pasi kezdeményez.

Nem tűnsz nekem többnek 15 nél . (agyilag legalábbis)

2012. nov. 3. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
azok a pasik, akik után rohannak a nők, azok gondolkodnak úgy, mint 11-es. eszükbe nem jutna udvarolni, sőt még randira sem hívni, mert mindig van más aki szét teszi a lábát enélkül is. vagy nincs szex. ennyi. nem hagyja hogy a nők visszaéljenek azzal, hogy neki szex kell. inkább nem adja magát.
2012. nov. 3. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Elsőre nemet mond, akkor tudomásul veszem és továbbállok. Emiatt még nem tartom magam lúzernek. Apropó, kijelentésed miatt a kérdésed provokatívnak vélem, úgyhogy viszlát!
2012. nov. 3. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!