Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire próbálkoztok?
Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akiknek nincs párjuk és ez rossz nekik. Mennyit tesztek meg a sikerért? Kimozdultok? Jártok szórakozni?2014. júl. 25. 23:38
1/16 anonim válasza:
Nem, úgyse menne a dolog, félek a lányoktól
2/16 KnightBalazs válasza:
Én éppen randira készülök életem szerelmével :3
3/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Sok sikert! ^^
2014. júl. 25. 23:41
4/16 anonim válasza:
Nekem nincs barátnőm, de nem teszek sokat értük, van 3 szeretőm, és betelek ennyivel.
5/16 anonim válasza:
Semmit nem teszek érte. Amikor kimozdulok, akkor valami dolgom van. Szórakozni nem járok.
20/F
6/16 anonim válasza:
Most ezt hogy is fogalmazzam meg... szingli vagyok,de nagyon élvezem! Egy bizonyos ideig,amig megvan minden mit szeretnék,szeretet,szex,törődés stb.. de viszont,amikor hónapokra kimarad,az elég rossz,és olyankor gondolkodom,hogy vannak olyan csajok,akik akarnának,de nekem nem kellenek,és vannak olyanok akik nekem kellenének,de nem kaphatók meg! Ilynkor elkönyvelem magamban,inkább megyek bulizok,csajozok...oszt egyszer majdcsak benő a fejem lágya :)
7/16 anonim válasza:
8 éven keresztül küzdöttem,hogy akár csak egy lánnyal bármi összejöjjön,eljártam mindenfelé,jó fej voltam,próbálkoztam.
Eredménye 0.Szerinted ezek után van értelme? Én már nem látom,egyszerűen beleuntam konkrétan...
8/16 KnightBalazs válasza:
7# ez sajnálatos. Se ne asd fel egyszer eljön valaki aki szeretno fog csak vedd majd észre! A magányt senkisem érdemli meg.
9/16 anonim válasza:
Nem teszek érte semmit.
Jó lenne valaki, de hát valahogy nem tudok megbízni az emberekben, rengeteg emberbe csalódtam már, akik hozzám közel álltak.
10/16 anonim válasza:
Nem járok el már sehova. Amikor elmentem a barátnőimmel diszkóba/bulikba akkor is mindig őket szólították le, nekik üzengettek, stb. Nekem sose. De most már amúgy sincs kivel mennem és nem is szeretem a bulikat. Szeptembertől ismét suli, hátha alakul majd valami, bár kétlem! 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!