Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 18 éves lányról, akinek bmw-je van?
Figyelt kérdés
Visszafogott lányról van szó, nem az a partizós, nem néz ki úgy, mint egy luxusk*rv*, hanem inkább kislányos, aranyos arcú. Mit gondolnátok egy ilyen lányról? Viccesen hatna, ha egy nem felvágós lány bmw-t vezetne?2014. júl. 24. 17:46
21/25 anonim válasza:
...és még megint annyit kérdeznék, hogy azok, akik sérelmezik, hogy BMW-t kap, azok szerint mi a követendő? 14 éves korától napi 8 óra munka, száraz kenyéren és vízen egy fűtés és villany nélküli 3 négyzetméteres szobában?
22/25 anonim válasza:
Ez a BMW mánia ma már beteges, ha fizetnének érte, se kéne, ezerszer jobb autók is vannak. Mit? Apucinak jól megy, és? Amúgy én az öreg 20 éves kocsimmal is menő voltam tíz éve, amikor hazafuvaroztam a kollégákat éjjel, senki nem panaszkodott.
24/25 anonim válasza:
egyik ismerősöm járt üzleti középsuliba és ott ez egyáltalán nem volt feltűnő,mert minden gyerek a felső 10ezer gyereke volt,úgyhogy őrzött parkoló üzemelt a suli előtt a luxus járgányoknak.
több milla volt 1 tanév.
sokukat sofőr hozta vitte várta suli után.
de ismertem egy olyan lányt is,aki 19-20 évesen örökölt 1 milliárd körül.
ő is sofőrrel nyomta,de megmaradt ugyanolyan kis befordult antiszocnak,mint amilyen volt előtte.
25/25 anonim válasza:
Apuci kis k...rva lánya vagy összeszopta. Mindenképpen k...rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!