Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 18 éves lányról, akinek bmw-je van?
Figyelt kérdés
Visszafogott lányról van szó, nem az a partizós, nem néz ki úgy, mint egy luxusk*rv*, hanem inkább kislányos, aranyos arcú. Mit gondolnátok egy ilyen lányról? Viccesen hatna, ha egy nem felvágós lány bmw-t vezetne?2014. júl. 24. 17:46
11/25 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy baj van. Majd ha nem apuci teszi a segge alá a csilivili bmw-jét, hanem a saját pénzéből, amit ő keresett meg, veszi, akkor áldásom rá. De igy mi lesz később? Mindent megvesznek neki ezentúl? És ha apuci egyszer nem lesz, hogy mindent megvegyen akkor meg csak néz...
12/25 anonim válasza:
azt hogy apuci-anyuci a popsija alá tolta a luxuskocsit mert a trabant már nem jó a felső 10 000-nek
13/25 anonim válasza:
Véletlenül nem nyíregyházán lakik?:D
14/25 anonim válasza:
Emberek !!!
A Bmw-ket nem zúzzák be 5 évesen. Van belőlük 15-20+ évesek is.
Nekem is Bmw-m volt már 21 évesen, és én vettem. 17 éves volt a kis drága mikor megvettem. Azóta is megvan és nagyon jól megy.
24f
15/25 anonim válasza:
jó a cuncuja. azért kapta biztos.
16/25 anonim válasza:
Barátnőm is hasonló típus. Néha az apja Mercijével jön értem, de egyáltalán nem zavar. Egyébként most fog kapni egy Mini-t vagy egy FIAT 500-at.
17/25 Bajer válasza:
Ha szerény akkor nem akar semmi bonyodalmat. Azt gondolnám, hogy drogdealer napi 100 rugós jövedelemmel.
18/25 anonim válasza:
Nálunk is van 1-2 ilyen lány a főiskolán, egyikük épp évfolyamtársam. Csendesek, nem buliznak, jó az átlaguk, 1-2 barátjuk van, de amúgy elhúzódnak egy sarokba és nem szólnak senkihez. Nem is az a tipikus plázacica, festetlen a haja, látszik, hogy márkás ruhákban jár, de nem öltözik kihívóan, inkább sportos, nem sminkel, stb. De 20 milliós autóval gurul be reggel a parkolóba. Hogy mit gondolok? Azt, hogy nyilván a szülei gazdagok és megtehették, hogy ilyen autót vegyenek a lánynak. Vagy nem is az övé, csak használja a szüleiét - ahogy én is, csak én egy Opel Astrát vezetek. Semmi rosszat nem gondolok róla, és ha egyszer megtehetem majd, én is a "segge alá rakom" a gyerekemnek az autót, de még a lakást is. Nekem sajnos nem tudják, de ettől még nem irigylem mástól, és nem tartom semmirekellőnek azt, aki nem a nulláról indul az életben, csak hogy később elmondhassa magáról, hogy "ő már pedig...".
19/25 anonim válasza:
Azt, hogy nem ért a stílushoz, mert nem Mercedes-Benze van. Amúgy viccet félretéve, maximum annyit gondolhatnék, hogy nem fog egész életében megelégszeni a sóskifli, szigorúan Kaiser párizsi (400/ft akciósan) kombinációval, sem a nullkonfortos albival. Ezen felül az autóhoz való hozzáállása ezerféleképpen variálódhat.
20/25 anonim válasza:
Ja, azt hozzátenném, hogy ha maximum 5-7 évesről van szó, egyébként már mást gondolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!