Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy 18 éves lányról, akinek bmw-je van?

Figyelt kérdés
Visszafogott lányról van szó, nem az a partizós, nem néz ki úgy, mint egy luxusk*rv*, hanem inkább kislányos, aranyos arcú. Mit gondolnátok egy ilyen lányról? Viccesen hatna, ha egy nem felvágós lány bmw-t vezetne?
2014. júl. 24. 17:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy baj van. Majd ha nem apuci teszi a segge alá a csilivili bmw-jét, hanem a saját pénzéből, amit ő keresett meg, veszi, akkor áldásom rá. De igy mi lesz később? Mindent megvesznek neki ezentúl? És ha apuci egyszer nem lesz, hogy mindent megvegyen akkor meg csak néz...
2014. júl. 24. 17:55
 12/25 anonim ***** válasza:
azt hogy apuci-anyuci a popsija alá tolta a luxuskocsit mert a trabant már nem jó a felső 10 000-nek
2014. júl. 24. 17:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem nyíregyházán lakik?:D
2014. júl. 24. 18:01
 14/25 anonim ***** válasza:

Emberek !!!

A Bmw-ket nem zúzzák be 5 évesen. Van belőlük 15-20+ évesek is.

Nekem is Bmw-m volt már 21 évesen, és én vettem. 17 éves volt a kis drága mikor megvettem. Azóta is megvan és nagyon jól megy.

24f

2014. júl. 24. 18:15
 15/25 anonim ***** válasza:
jó a cuncuja. azért kapta biztos.
2014. júl. 24. 20:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Barátnőm is hasonló típus. Néha az apja Mercijével jön értem, de egyáltalán nem zavar. Egyébként most fog kapni egy Mini-t vagy egy FIAT 500-at.
2014. aug. 7. 23:48
 17/25 Bajer ***** válasza:
Ha szerény akkor nem akar semmi bonyodalmat. Azt gondolnám, hogy drogdealer napi 100 rugós jövedelemmel.
2014. aug. 7. 23:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is van 1-2 ilyen lány a főiskolán, egyikük épp évfolyamtársam. Csendesek, nem buliznak, jó az átlaguk, 1-2 barátjuk van, de amúgy elhúzódnak egy sarokba és nem szólnak senkihez. Nem is az a tipikus plázacica, festetlen a haja, látszik, hogy márkás ruhákban jár, de nem öltözik kihívóan, inkább sportos, nem sminkel, stb. De 20 milliós autóval gurul be reggel a parkolóba. Hogy mit gondolok? Azt, hogy nyilván a szülei gazdagok és megtehették, hogy ilyen autót vegyenek a lánynak. Vagy nem is az övé, csak használja a szüleiét - ahogy én is, csak én egy Opel Astrát vezetek. Semmi rosszat nem gondolok róla, és ha egyszer megtehetem majd, én is a "segge alá rakom" a gyerekemnek az autót, de még a lakást is. Nekem sajnos nem tudják, de ettől még nem irigylem mástól, és nem tartom semmirekellőnek azt, aki nem a nulláról indul az életben, csak hogy később elmondhassa magáról, hogy "ő már pedig...".
2014. aug. 8. 00:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem ért a stílushoz, mert nem Mercedes-Benze van. Amúgy viccet félretéve, maximum annyit gondolhatnék, hogy nem fog egész életében megelégszeni a sóskifli, szigorúan Kaiser párizsi (400/ft akciósan) kombinációval, sem a nullkonfortos albival. Ezen felül az autóhoz való hozzáállása ezerféleképpen variálódhat.
2014. aug. 8. 00:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Ja, azt hozzátenném, hogy ha maximum 5-7 évesről van szó, egyébként már mást gondolnék.
2014. aug. 8. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!