Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, már lassan égnem kell, hogy 16 évesen még nem akarok semmi "olyat" csinálni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és mostanában már én érzem magam kellemetlenül, ha szóba kerül, hogy van-e pasim vagy még szűz vagyok-e. Nincs pasim és nem azért, mert ronda vagyok és hülye, hanem mert egyszerűen nem érdekelnek azok, akik próbálkoznak vagy nincs időm ilyesmire. Az osztályomban ez a "szűz" téma lement már vagy 9.-ben, most épp azzal vannak elfoglalva, hogy kinek volt már több szexpartnere:D Betöltöttem a 16-ot, barátnőm közölte velem, hogy most már ideje lenne elkezdeni a szexuális életet. Kiröhögtem, most viszont már tényleg elgondolkodtam azon, hogy 16 éveseknél ez miért olyan "elvárandó" már. Volt barátom minden egyes találkozásnál felvetette, hogy mi lenne, ha...(15 éves voltam), épp ezért dobtam is. Nem vagyok szerelmes, még tök gyerek vagyok annak ellenére, hogy már igencsak nem annak nézek ki, van bennem tartás és nem akarom, hogy egy olyan vegye el a szüzességemet, aki nem érdemli meg. Hiába mondom, hogy majd ha találok egy olyan srácot, akihez vonzódom is, akkor fogom megtenni, nem érti meg senki, aki már "nagyvilági" életet él. Más az, ha az anyámnak ezt elmagyarázom vagy egy felnőttnek, de a korosztályom már prűdnek tart. Itt, az oldalon is látom, hogy néha arra buzdítják a 14-15 éveseket, hogy nyugodtan éljenek csak nemi életet és aki 18 évesen még szűz, azt már szinte lenézik. Szóval, ha nekem akkor jön el az a srác, aki tetszeni fog kívülről-belülről, akkor mindenki azt fogja hinni, hogy azért nem vesztettem el addig, mert szerencsétlen vagyok?:D Furcsa ez a világ, de tényleg.2010. jan. 9. 21:54
21/31 anonim válasza:
Én korán vesztettem el de akivel elvesztettem az életem első szerelme volt és nem bántam meg,2 és fél évig voltunk együtt.(igaz korán adtam magam oda neki)Azóta van egy másik barátom életem második szerelme :) és nagyon remélem h sokáig együtt leszünk, még az elején vagyunk a kapcsolatunknak,de nagyon hamar megszerettem,és mikor odaadtam magam neki ő még annak is örült h nem az ezredik akivel lefekszem.És szerintem pont az ilyen lányok gondolkodása felnőttes és a többieké gyerekes.Kevés ember van aki így gondolkodik, mondjuk szerencsére nekem sok ilyen barátnőm van,jó társoságba kerültem nem pedig olyanba akik erőltetnék h jó lenne már vki.
22/31 anonim válasza:
Degogy gáz kérdező,tök jó sztem.Én pasi vok,és én me 18évesen vesztettem el,igen én nagyon szégyeltem magam,hogy 12.-ben még nem voltam csajjal,de rájöttem,hogy nem késtem el semmiről,mert legalább tudok a lányokkal bánni és nem csak KÉSZ vagyok,mint a mai fiatalok.Más a helyzet egy lánny-nál,nálatok nem hiszem,hogy gáznak kellene lennie,mivel ez becsülendő dolog.
23/31 anonim válasza:
Az én véleményem totál ugyanez! Megfogalmaztál minden gondolatomat! :) Csakhogy én már 18 vagyok... Ha akarnám, akármelyik nap elveszthetném a szüzességem, mert biztos, h találnék olyat, aki megtenné, de én nem vagyok ilyen... Legelső alkalommal vki olyat szeretnék, akit szeretek v legalábbis erősen tetszik, csak aztán jöhetnek az egyéjszakások. Mert egy idegen nem hiszem, h figyelne arra, h ez nekem az első... Ha emiatt prűd vagyok, hát Istenem! Nem foglalkozok vele! Csak azért, h megfeleljek a mai kissé defektes társadalmi normának, nem fogom feldobni az elveimet és személyiségemet! (És most jöhet a sok ingyenkur.va + "menőcsávó" tahó beszólása és lepontozása...)
24/31 anonim válasza:
Ha ezért lepontoznak,akkor hülyék...ritka kincs vagy!!!:))
25/31 anonim válasza:
Szerintem szimplán ne foglalkozz velük. Nem mindenki látja ugyanúgy a dolgokat úgyhogy igazából őket se lehet elítélni. Neveltetésen és/vagy érettségen múlik hogy ki tartja cikinek és ki nem... Én még most is szűz vok 23 éves fiúként és gáz vagy sem én is úgy vagyok vele h olyan lánnyal akit tényleg szeretek :) Most van is barátnőm akit a világon a legjobban szeretek. Majdnem másfél éve vagyunk együtt de még köztünk se volt semmi, szóval azt tanácsolom, h ha szerelmes is leszel majd akkor se siessétek el :)
26/31 anonim válasza:
NEM én is 19 éves elmúltam mikorra már komoly barátom volt és a szüzességemet a 19.ik szülinapom után vesztetem el
27/31 anonim válasza:
Szerintem tök jó dolog h van még ilyen 16 éves a mai világban, aki így gondolja. Hát a kortársaid azt hiszik ez milyen menő, majd később rájönnek h miért hiszi azt róluk mindenki h ribancok. Ne törődj az idióta cafkákkal, legyél magadra büszke, h így gondolkodsz, hidd el, ha oda kerül a sor, és arra méltó sráccal, tuti értékelni fogja:)
28/31 anonim válasza:
én pont ugyanez vagyok, mint te!
Pedig nem vagyok csúnya sokan akarnak velem járni.. vagy lefeküdni -.-
de nem érdekelnek! és ha valami pasival beszélek az a második kérdése, hogy szűz vagy még??
hát basszus nem tudom hogy ez mért lett manapság olyan hatalmas követelmény a 14 15 éveseknél, hogy kinek volt több pasija.. meg hogy több fa*zt gogjanak, mint kilincset-.-
17L
29/31 anonim válasza:
17/F vagyok és még szűz vagyok!!! jjjeeeeeeee éljenek a szüzeeeekkk!!!:D:D:D
30/31 anonim válasza:
18/F vagyok és szűz!!!!!!!! Így van kedves elöttem szoló, éljenek a szűzek!!!!!!!! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!