Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, már lassan égnem kell, hogy 16 évesen még nem akarok semmi "olyat" csinálni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és mostanában már én érzem magam kellemetlenül, ha szóba kerül, hogy van-e pasim vagy még szűz vagyok-e. Nincs pasim és nem azért, mert ronda vagyok és hülye, hanem mert egyszerűen nem érdekelnek azok, akik próbálkoznak vagy nincs időm ilyesmire. Az osztályomban ez a "szűz" téma lement már vagy 9.-ben, most épp azzal vannak elfoglalva, hogy kinek volt már több szexpartnere:D Betöltöttem a 16-ot, barátnőm közölte velem, hogy most már ideje lenne elkezdeni a szexuális életet. Kiröhögtem, most viszont már tényleg elgondolkodtam azon, hogy 16 éveseknél ez miért olyan "elvárandó" már. Volt barátom minden egyes találkozásnál felvetette, hogy mi lenne, ha...(15 éves voltam), épp ezért dobtam is. Nem vagyok szerelmes, még tök gyerek vagyok annak ellenére, hogy már igencsak nem annak nézek ki, van bennem tartás és nem akarom, hogy egy olyan vegye el a szüzességemet, aki nem érdemli meg. Hiába mondom, hogy majd ha találok egy olyan srácot, akihez vonzódom is, akkor fogom megtenni, nem érti meg senki, aki már "nagyvilági" életet él. Más az, ha az anyámnak ezt elmagyarázom vagy egy felnőttnek, de a korosztályom már prűdnek tart. Itt, az oldalon is látom, hogy néha arra buzdítják a 14-15 éveseket, hogy nyugodtan éljenek csak nemi életet és aki 18 évesen még szűz, azt már szinte lenézik. Szóval, ha nekem akkor jön el az a srác, aki tetszeni fog kívülről-belülről, akkor mindenki azt fogja hinni, hogy azért nem vesztettem el addig, mert szerencsétlen vagyok?:D Furcsa ez a világ, de tényleg.2010. jan. 9. 21:54
12/31 anonim válasza:
Szia. Reméljük a környezeted egy idő múlva felnő ehhez a felfogáshoz. 15-6 voltam, amikor a mostani egyik legjobb barátnőm elkezdett pasizni, egy másik szobatársam koleszban szintén, és nem értették, hogy én miért nem. Néha össze is vesztem velük, mert komolyan az volt az érzésem, hogy kötelezni akarnak rá, hogy valakire rámozduljak. Azóta leérettségiztünk, és a barátnőm nagyon égőnek tartja az akkori felfogását. Egy idő múlva talán majd ők is beleunnak abba, hogy téged szekáljanak. Nyugodtan mondd meg, hogy a szexuális élete mindenkinek a maga dolga, és nem mások által követett divat. Ne menj bele olyanba, amibe nem akarsz. Értelmes csaj vagy azok alapján amit írtál, de könnyű elkövetni egy hibát, amit később talán bánni fogsz. A barátaid ezt igazán megérthetnék, ha pedig nem képesek, akkor sem veled van a baj.
13/31 anonim válasza:
Ne érezd magad sürgetve a környezeted miatt! Semmiről nem vagy lekésve. Nekem is ez volt, nálam is ha szóba került (és sosem tagadtam le a szüzességem) nem hitték el, vagy elismerésben részesültem. És végül 19 éves voltam mire megtaláltam azt akiben életemben először láttam azt az igazi szerelmet irántam, és már majdnem 20 voltam mire először szeretkeztünk. 21 éves vagyok és még mindig vele vagyok, és eszünkbe sincs véget vetni a kapcsolatnak:) Ne aggódj, húzd ki magad, és légy rá büszke, hogy 16 évesen nem vagy egy kiélt...
15/31 A kérdező kommentje:
=) Igazából én még tudom magamról, hogy ilyen téren túl éretlen vagyok ehhez, én az a fajta vagyok, aki képes ujjongani, ha egy helyes srác megbámulja, valahogy ezt még nem nőttem ki:D Nálam a szex fogalma erősen együtt jár a szerelemmel vagy legalábbis erős vonzalommal. Eddig 2 barátom volt, akikkel jól elhülyültük az időt, de éreztem, hogy nem vagyok szerelmes és "azt" sem tudnám velük elképzelni. Ennyi idős ismerőseim többsége általában nem szerelemből vesztette el és nem is emlékszik rá vissza nagy örömmel. Egy leszbikus csaj felajánlotta, hogy ha még a férfival létesített kapcsolatot nem akarom, ő szívesen beavat a női test rejtelmeibe:D Vicces volt, hogy már itt tartunk.
2010. jan. 9. 22:20
17/31 anonim válasza:
18 évesen vesztettem el a szüzességemet, és nem bántam meg, hogy eddig vártam vele. A megfelelő embert találtam meg hozzá, aki sokkal jobban tisztelt és a magáénak érzett, mint azokat a lányokat akiken átmentek 16 évesen vagy 70en. Mikor mögém lépett, átkarolt, hozzámbújt, a vállamra hajtotta a fejét, és eufórikusan a fülmbe suttogta hogy " az enyém ", hm... Hát az ember ilyen helyzetekben szerintem nagyon is azt érzi hogy megvárni a megfelelő embert és a megfelelő pillanatot... Mindennél jobban megéri :D
18/31 anonim válasza:
Én 17 évesen vesztettem el és sokkal többre becsültek a barátaim mint azokat akiken már 200an végigmentek azelőtt. És magamat is többre tartom..
19/31 anonim válasza:
Ha masztizol és élvezel, és van orgazmusszerű élvezeted, és nedvesedik a lyukad, akkor gyerünk..dugjál minél előbb, mert a legszebb kort szalasztod el amikor a csaj teste kemény feszes, szűk, és hamvas,..és válogathat...hogy kit enged be a " barlangjába"...később..38-40-45 évesen örülsz ha valaki " felpróbál":)
20/31 anonim válasza:
Van egy lány rokonom,ő 20 éves és még szűz,egyáltalán nem bánja és nem foglalkozik azzal,hogy mit mondanak a többiek!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!