Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdés: Valakivel levelezel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés: Valakivel levelezel. Tökre elvagytok, legalábbis úgy tűnik, majd egyik pillanatról a másikra eltűnik és nem válaszol akkor mi történik tulajdonképpen?

Figyelt kérdés
Megy a levelezés, majd mintha egy mondatot hagynának félbe nem jön válasz. Aztán eltelik egy nap, írok neki egy levelet, mégegy nap írok neki mégegyet, harmadnap válaszol és mintha semmi nem történt volna. Ilyenkor mi van?

2014. júl. 23. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írj neki többet. Ha majd akar, úgyis keres, de annak nincs értelme, ha írsz még neki 20 üzenetet, hogy miért nem ír. Az is lehet, hogy már tiltólistára tett és nem is látja, hogy írsz neki.
2014. júl. 23. 14:18
 12/16 anonim ***** válasza:
2014. júl. 23. 14:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Na tessék, most megint írt. :)

Mondom, full hektikus, de tetszik a nő eddig. :)

2014. júl. 23. 15:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Inkább nem élek vissza a bizalmával, hisz most kezdtem el elnyerni azt hiszem.

Gyerekek köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Egy élmény volt, mint midig.

2014. júl. 23. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:
hol van megírva h milyen gyakran kell valakinek válaszolnia hm? valószínűleg el van foglalva nem ül egész nap a gép előtt, nekem is van hogy nem válaszolok napokig mert nem jöttem fel, vagy mert nem voltam itthon pár napig
2014. júl. 23. 15:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2014. júl. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!