Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés: Valakivel levelezel. Tökre elvagytok, legalábbis úgy tűnik, majd egyik pillanatról a másikra eltűnik és nem válaszol akkor mi történik tulajdonképpen?
Annyit azért megkérdezhetek, hogy mi köze ennek az életkorhoz? Lányról van szó egyébként.
Én arra tippeltem, hogy ráunt a párbeszédre, de aztán visszaválaszolt. Igazából nem tudom értelmezni, lehet én vagyok buta nem tudom.
#6 Te tökéletes elrettentő példa vagy arra, miért ne álljunk le bárkivel is levelezni ezen az oldalon, pláne miért ne adjunk ki képet magunkról :)
Amúgy kérdező, gondolom rádunt, vagy csak unalmában kezdett veled beszélni, de annyira nem érdekled, hogy ezt hosszabb távon művelje.
Azzal azért egyetértek, hogy a másik képeivel nem kellene trollkodni. Még bosszúból se. Ha a másik is visszaél a dologgal az természetesen már egy más téma.
Ez most jutott eszembe, lehet elment szórakozni, aztán mattrészegre itta magát és lábadozik? Hmmm... áh nem hiszem. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!