Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány miért változik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány miért változik meg, egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés

Fel akartam szedni, de elég közömbös volt.

Aztán egyszer csak 3 hónap után gondolt egyet, és válaszolgat a leveleimre, jön akárhova ha hívom....

Ha korábban nem akart semmit, akkor most ez mire fel?

Ja és semmit sem változtattam, mindent ugyanúgy csinálok.

Annyira igazából nem is akarom felszedni, csak kedveskedek vele :D

Arra gondolok hogy valamit hallott rólam, bár nemtom mit :D

#változás #lány #hónapról-hónapra
2014. febr. 12. 01:08
 1/9 anonim ***** válasza:
A lányok nyomulnak ha leszarják őket!!! :)
2014. febr. 12. 01:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Tök egyszerü.Amikor te akartad felszedni neki valaki más kellett ezért nem foglalkozott veled de mivel valószínüleg a másikkal akit ö akart nem jött össze neki ezért most jó leszel te is a "ha nincs ló jó a szamár is"elve alapján.
2014. febr. 12. 01:12
 3/9 anonim ***** válasza:

ha valamelyik barátnőjét rendesen beintézted,akkor lesznek ilyenek,mert ők is meg akarják kapni.

de persze lehet bármi más oka is,ezért jó nem fullra koccoltatni ha elsőre nem jön össze,mert vissza lehet térni rá,téli unaloműzőnek.

2014. febr. 12. 01:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi lennék!
2014. febr. 12. 01:31
 5/9 anonim ***** válasza:
nem biztos ,hogy azon az elven van,hogy most akkor jó lesz neki mert már nincs az a másik vagy nincs jobb jelen pillanat..én is ilyen vagyok (sajnos) ha tepernek,mindennap írnak stb. akkor számomra nincs kihívás így nem is foglalkozok azzal a pasival..:D
2014. febr. 12. 01:33
 6/9 anonim ***** válasza:
# 5 Oké de gondolom nem vársz vele 3 hónapot.Nekem csak ezért volt furcsa.
2014. febr. 12. 01:36
 7/9 A kérdező kommentje:

ez amúgy tényleg vicces, hogy ha leszarom a lányt, akkor hogyis mondjam...majdnem ő keres:D

Volt már hogy nem beszéltem vele 2-3 hetet, és elkezdett likeolgatni, meg kommenteket írogatni a post-jaimhoz. Ha beszélek vele persze semmit sem :D

2014. febr. 12. 01:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Most akkor 2-3 hét vagy 3 hónap töntsed már el mert nem mind1 öcsipók!!
2014. febr. 12. 01:47
 9/9 anonim ***** válasza:
ha valamennyire megfogott valamiért..és utána leszarom stilust vett át akkor de :)
2014. febr. 12. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!