Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim?
20 éves lány vagyok,egyetemere járok.
Elvárásaim egy pasival kapcsolatban: legyen vicces,kedves,fel tudjak nézni rá,szeressen és megértsen engem.Nekem fontos a család,így az is,hogy vagy tanuljon még vagy legyen munkája,hogy közösen tudjunk majd családot alapítani.Külsőleg nem kell egy adonisznak lennie,elég ha átlagos :)
köszönöm a többi választ is.
Nem írtam,hogy 20 éves pasival szeretnék összejönni :D Szerintem a 10 év különbség sem akadály :) Nyilván nem mindjárt akarok gyereket,nekem is van még vissza a suliból 3 év :) Sajnálom,nő vagyok és egy nő gondol mindenre ;)
Kedves Kérdező!
Én azt gondolom, hogy ezek nem nagy elvárások. Az, hogy szeressen és megértsen, legyen kedves Veled, alap egy kapcsolatban :)
Azonban sajnos én eddig hiába viselkedtem így, a lányok akiknél próbálkoztam a végén mind hülyét csináltak belőlem és összejöttek mással. Szóval jó, hogy van akinek még számít az, hogy egy srác komolyan gondolkozik.
Esetleg privi? :)
szerintem nem :)
látnád az én "elvárás listám" :D (elég hosszú)
én is hasonlót keresek :) egy nagyon kedves, szeretetre méltó, szeretni való lányt egy életre :) aki jó feleség és jó anya lesz :) jól elbújt, de remélem lassan már találkozok vele :)
21F
Bocs, # 18
(törölve lett pár komment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!