Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok,egyetemere járok.

Elvárásaim egy pasival kapcsolatban: legyen vicces,kedves,fel tudjak nézni rá,szeressen és megértsen engem.Nekem fontos a család,így az is,hogy vagy tanuljon még vagy legyen munkája,hogy közösen tudjunk majd családot alapítani.Külsőleg nem kell egy adonisznak lennie,elég ha átlagos :)

2014. júl. 23. 13:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
jó tanács ilyen családra vágyó pasit a rondák között keresgélj, ők örülnek, ha van lány, aki jár velük, és szerintem ilyen 25-30 évesen már bele is törődnek, hogy nekik nem jut a habos tortából
2014. júl. 23. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Most olvasom még csak 20 éves vagy, én 21, és ajánlom először ismerkedj, utána kezdjetek el járni, utána legyenek közös programjaitok, utána menjetek el 2 hetes nyaralásra ketten, utána tervezzétek az összeköltözést... sok esetben már az ismerkedésnél kiderül, hogy nem igazán valók vagyunk egymáshoz, de ha elkezd müködni, akkor is még sok kis buktatója van egy kapcsolatnak, mire eljutnék oda hogy azon gondolkozzak, hogy családot szeretnék alapitani. Elsőbb ismerj meg valakit, akivel már eljuttok közösen arra a fázisba, hogy mind a ketten a közös jövötöket tudjátok tervezni.
2014. júl. 23. 13:23
 13/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a többi választ is.

Nem írtam,hogy 20 éves pasival szeretnék összejönni :D Szerintem a 10 év különbség sem akadály :) Nyilván nem mindjárt akarok gyereket,nekem is van még vissza a suliból 3 év :) Sajnálom,nő vagyok és egy nő gondol mindenre ;)

2014. júl. 23. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Kedves Kérdező!

Én azt gondolom, hogy ezek nem nagy elvárások. Az, hogy szeressen és megértsen, legyen kedves Veled, alap egy kapcsolatban :)

Azonban sajnos én eddig hiába viselkedtem így, a lányok akiknél próbálkoztam a végén mind hülyét csináltak belőlem és összejöttek mással. Szóval jó, hogy van akinek még számít az, hogy egy srác komolyan gondolkozik.

Esetleg privi? :)

2014. júl. 23. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem :)

látnád az én "elvárás listám" :D (elég hosszú)

én is hasonlót keresek :) egy nagyon kedves, szeretetre méltó, szeretni való lányt egy életre :) aki jó feleség és jó anya lesz :) jól elbújt, de remélem lassan már találkozok vele :)

21F

2014. júl. 23. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocs, # 18

(törölve lett pár komment)

2014. júl. 23. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!