Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti már kiéltétek magatokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti már kiéltétek magatokat? Nálatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés

kort és nemet is írjatok :)

illetve ha még nem sikerült kiélnetek magatokat, akkor mit szeretnétek még megcsinálni?

2014. júl. 23. 12:41
 1/9 KnightBalazs ***** válasza:
Én kiéltem magam... Nem tom hogy vagy miért de már nincs kedvem bulizni s cigizni s inni ezerrel. Tanulok és sportolok inkább. Ismerkedek lányokkal stb. Nagyon nincsenek dolgok amiket megszeretnék tenni még... 14-F
2014. júl. 23. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Soha nem fogom magam kiélni :-P És bármit, ami eszembe jut :-D

39/F

2014. júl. 23. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem, gimis osztályom szar volt, teljesen vissza lettem fogva.

De nem is igénylem, max a kimozdulást, szocializálódást. Komoly kapcsolatot szeretnék, nem valami felszínes 1éjszakást, szóval az nem vonz.

20F

2014. júl. 23. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Szeritnem nincs is olyan, hogy valaki "kiéli" magát. Mindig kell valami új, különben megdöglesz az unalomtól.
2014. júl. 23. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Épp most élem ki magam. Bulizok, párt keresek, eljárok mindenhová, mindent kipróbálok.

L24 (sztem későn érő vagyok :D)

2014. júl. 23. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Még csak most kezdek el élni! 19/L
2014. júl. 23. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Az elmúlt kapcsolataim csalódások voltak, az úgy nevezett, rendes, kedves, nem túl helyes srácok szarba se vettek, és kihasználtak, szép, igényes, intelligens nő létemre. Az elkövetkezendő időszakban, a tanulásnak, munkának, az utazásnak akarok élni, és lehetőleg minél több helyes, izmos srácot megfektetni. 22/N
2014. júl. 23. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én inkább otthonülős vagyok, soha nem voltam bulizós típus :) de nem is hiányzik...én a sok hülyéskedéssel, játékkal, éjszakába nyúló beszélgetésekkel éltem ki magam...

Most már dolgozok, haladok a céljaim felé :) Most épp keresem életem párját :) aztán jön a többi cél, amit közösen érünk el :)

21F

2014. júl. 23. 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát padizás értelmében nem,de nem is vágyom rá,volt 2 eddig,mindkettő hosszútávú. Most is komolyabbra vágyom.

Bulizni szeretek,de már az sem vonz annyira mint tizenévesen.

Már örülök,ha csak csinálunk valami programot a barátokkal.

2014. júl. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!