Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már kiéltétek magatokat? Nálatok ez mit jelent?
kort és nemet is írjatok :)
illetve ha még nem sikerült kiélnetek magatokat, akkor mit szeretnétek még megcsinálni?
Soha nem fogom magam kiélni :-P És bármit, ami eszembe jut :-D
39/F
Nem, gimis osztályom szar volt, teljesen vissza lettem fogva.
De nem is igénylem, max a kimozdulást, szocializálódást. Komoly kapcsolatot szeretnék, nem valami felszínes 1éjszakást, szóval az nem vonz.
20F
Épp most élem ki magam. Bulizok, párt keresek, eljárok mindenhová, mindent kipróbálok.
L24 (sztem későn érő vagyok :D)
Én inkább otthonülős vagyok, soha nem voltam bulizós típus :) de nem is hiányzik...én a sok hülyéskedéssel, játékkal, éjszakába nyúló beszélgetésekkel éltem ki magam...
Most már dolgozok, haladok a céljaim felé :) Most épp keresem életem párját :) aztán jön a többi cél, amit közösen érünk el :)
21F
Hát padizás értelmében nem,de nem is vágyom rá,volt 2 eddig,mindkettő hosszútávú. Most is komolyabbra vágyom.
Bulizni szeretek,de már az sem vonz annyira mint tizenévesen.
Már örülök,ha csak csinálunk valami programot a barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!