Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztetek már olyan mértékű szerelmi fájdalmat, hogy szétvágtátok magatokat?
Volt már rá példa, igen. Volt már, hogy elhatároztam, hogy akkor most, ebben a percben vége, írok egy levelet a családnak és megölöm magam, annyira szarul voltam lelkileg, szakítás, családi bajok, meg minden miatt.
Aztán tudod mi történt? Megcsörrent a telefonom, beszélgettem egy jót a haverommal és kicsit kibillentett a hullámvölgyből. Fél évre erre megtaláltam életem párját és most úgy alakul az életünk, amiről régen álmodtam.
Szóval kitartás!
#5 Egri úr, gratulálok :)
A kérdésre: Nehogy kárt tegyél magadban! Ahogy a 4-es írta, később nagyon bánni fogod. Az 5-ös is jó példa annyiból, hogy próbáld megbeszélni valakivel a problémádat, aki közel áll hozzád. Ha nagyon kezdenek erősödni ezek a rossz gondolatok, fordulj valakihez a családból, vagy akihez tudsz, de ne hagyd, hogy tettekig juss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!