Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti éreztetek már olyan mértékű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztetek már olyan mértékű szerelmi fájdalmat, hogy szétvágtátok magatokat?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 23:03
 1/9 TheHologram ***** válasza:
Mi az,hogy szétvágni magad? Fogsz egy kést és mondod,hogy akkor most hastól lefele vágok egyet? Nem,ilyen még nem volt.
2014. júl. 9. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit értesz azalatt, hogy "szétvágtátok magatokat"?
2014. júl. 9. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem de egyszer beállva levágtam a körmöm
2014. júl. 9. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem csak szerelmi bánat miatt, de szétvagdostam a csuklóm egy éve, most rohadt ronda, és nagyon szégyenlem, ne csináld!
2014. júl. 9. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Volt már rá példa, igen. Volt már, hogy elhatároztam, hogy akkor most, ebben a percben vége, írok egy levelet a családnak és megölöm magam, annyira szarul voltam lelkileg, szakítás, családi bajok, meg minden miatt.

Aztán tudod mi történt? Megcsörrent a telefonom, beszélgettem egy jót a haverommal és kicsit kibillentett a hullámvölgyből. Fél évre erre megtaláltam életem párját és most úgy alakul az életünk, amiről régen álmodtam.

Szóval kitartás!

2014. júl. 9. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Max egy üveg borral.
2014. júl. 9. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, egy nő sem érdemel meg annyit, hogy "szétvagdossam", satöbbi magam.
2014. júl. 9. 23:25
 8/9 Nagyon gyakori ***** válasza:

#5 Egri úr, gratulálok :)

A kérdésre: Nehogy kárt tegyél magadban! Ahogy a 4-es írta, később nagyon bánni fogod. Az 5-ös is jó példa annyiból, hogy próbáld megbeszélni valakivel a problémádat, aki közel áll hozzád. Ha nagyon kezdenek erősödni ezek a rossz gondolatok, fordulj valakihez a családból, vagy akihez tudsz, de ne hagyd, hogy tettekig juss.

2014. júl. 10. 00:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Már jóval a kérdés feltevése előtt megtörtént, a sorstársaim iránt érdeklődtem csak, de köszönöm a tanácsokat :)
2014. júl. 10. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!