Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenyeltem az elovaladekot eshetek teherbe?
Szia!
A legújabb kutatások szerint ha lenyeled az előváladákot akkor 3-as ikreid lesznek 48 órán belül. Német kutatók azonban felfedeztek egy módszert, aminek segítségével megelőzheted terhességet, ha megtörtént: Menj fel a legmagasabb hegycsúcsra, egy kapával a kezedben és álj fél lábon. A szervezeted olyan hormont fog termelni, aminek következtében elmúlik a terhességed.
Sok sikert!
Ha lenyeled akkor nem.. A spermát is lenyelheted.. Nem leszel terhes -.-
De ha ennyire buta vagy hogy ezzel sem vagy tisztában akkor felejtsd el a szexet mert fiatal vagy még..
Legjobb tudomásom szerint szájon keresztül csak úgy eshetsz teherbe ha egy "alein" tojásból kikelt arcmászó rádveti magát és lenyomja az embriót a torkodon. Ez esetben a xenomorph lárva igen gyorsan kirágja magát belőled.
Szóval ha megadatott neked a jószerencse, hogy nem keltetőgépnek használt egy idegen életforma, nem szájon keresztül nem eshetsz teherbe. És csak, hogy tudd a kérdésed olyan mértékű intelligencia/alapvető tudás/ész használatának teljes hiányáról árulkodik, ami az én kicsi agyamat offolta ami nagy szó hisz nap mint nap emberekkel dolgozom melynek következtében az idiotizmus újabb és újabb perspektívái bontakoznak ki előttem, de a hülyeség ezen szintjére nehéz szavakat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!