Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt már veletek olyan h nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan h nem voltatok biztosak abban, h lenyeltétek e a foggátlót? én most nem emléxem mert bekaptam és üvegből ittam kólával. és nemtudom lenyeltem e nem ment az üvegbe?

Figyelt kérdés

ha kimaradt az az egy szem teherbe estem?másnap együtt voltam a párommal,pótolni nem mertem m lehet lenyeltem!

köszi a válaszokat

2010. márc. 31. 22:02
 1/9 Foorty ***** válasza:
100%
Aki hülye az haljon meg.... főleg, ha ennyire. Már bocs de erre mást mondani nem igazán lehet! Mellesleg egy szem kihagyása nem vészes...de akkor is...ennyire gyp-s valaki?
2010. márc. 31. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nade ha megittad a kólát akkor biztos lement.
2010. márc. 31. 22:13
 3/9 A kérdező kommentje:
nem ittam meg mindet,és nemtudom h benne volt e
2010. márc. 31. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, amilyen kicsi, én is mindig azon parázok, hogy vajon most lement-e, vagy kiesett a kezemből, beesett az üvegbe stb.

Egy szem kihagyástól nem lesz bajod.

2010. márc. 31. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
öntsd a kólát poharakba és meglátod h benne volt e.
2010. ápr. 1. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Én egyszer valami gyógyszerrel voltam így de sietni is kellett, mert olvadt fel az innivalóban!

Gyorsan megittam az egész üveggel vagy volt olyan, hogy kiöntöttem poharakba, vagy egy tálba mert az volt kéznél :D

Most ezt már nem tudod megcsinálni, de 1 szem kihagyástól semmi probléma nem lesz. HOgy szedsz te f.gátlót ha ezt nem tudod? :) A szervezetnek idő kell, mire kiürül belőle a gyógyszer ez több hétbe is telhet, szóvsl nyugi 1 naptól nem lesz gáz.

2010. ápr. 1. 02:23
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen remélem tényleg nem lesz baj!én is így gondoltam de ilyen netes nőgyógyász azt írta h 2hét kiegészítő védekezés kéne:S
2010. ápr. 1. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a biztonság kedvéért írta, mert el tudom képzelni, hogy vannak nők akiknek már ennyi is bekavarhat.

De szerintem ha 1 szemet kihagysz az nem befolyásolja a dolgot, régóta szeded, a szervezeted tele van már vele. Ilyen hirtelen nem fog átállni. De azért használhattok óvszert azalatt a 2 hét alatt.

2010. ápr. 1. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is mindig ezen gondolkodom,h nem köptem-e bele az üvegbe,de ezért kell pohárból inni,vagy ha üvegből,akkor vizet,amiben utána meg tudod nézni,h nem úszkál-e ott véletlenül.
2010. ápr. 1. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!