Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kicsit béna voltam és mikor leakartam nyelni a fog. Gátlót úgy éreztem mintha kiesett volna a számból de nem vagyok benne biztos. Vagyis nemtudom hogy lenyeltem e a vízzel vagy kiesett előtte!?
És mivel nemtudom hogy lement e kiegészítőt alkalmazok de meddíg?hény napig kell?Tri-regolt szedek!Ilyen még nem fordult elő velem:S
Válaszokat előre is köszönöm!
Hát de miért nem kutattad át a helyiséget...?!
Ha kiesett volna a szádból akkor biztos megtalálod vhol az ágy alatt vagy nem tudom...amúgy meg inkább menj biztosra és védekezz másik módszerrel..(óvszer, hüvelykúp, hüvelykrém...stb...)
Meg kellett volna nézned,hogy leesett-e a gyógyszer, csak úgy el nem tűnhetett.Ha biztos,hogy nem nyelted le,pótold a következő szemmel.
A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy hány napig szükséges a kiegészítő védekezés,ha kihagysz egy szemet.Szerintem 1 hét,de mindenképpen nézd meg!
Ez nem kicsit bénaság, már bocs. Hogy lehet egy olyan bogyót nem lenyelni? Sőt, hogy lehet kiköpni? Utána ráadásul nem megtalálni, ha kiesett?
Te se vagy agysebész, van egy olyan érzésem.
énis triregolt szedek.
1 hétig elég az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!