Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól vettem észre, hogy GYK sok helyes srác van?
Figyelt kérdés
Eddig akivel beszéltem télleg helyesek voltak
azt gondoltam hogy valami kocka fejűek vannak itt
2014. júl. 21. 20:34
31/46 anonim válasza:
"divatos legyen"
na ez...:DDDDDDD remélem nem gondoltad komolyan.
32/46 A kérdező kommentje:
divatos alatt fizurát értetem
ne le ragadt snasz 1 fazon
The best : annyi a véleményem , hogy nem ismersz... így beszélhetsz amit akarsz... nem azt nézem hogy mit mondasz, hanem hogy KI mondja
2014. júl. 21. 21:16
33/46 anonim válasza:
Nos, tény, hogy nem ismerlek, egyetlen problémám, hogy tökéletesen megtestesíted azt a női kasztot amitől kiráz a hideg. Miután téged nem érdekel, nyugodtan leírhatom a véleményem mint egyfajta levezetés. Legyen divatos...mi a divat? Ez a yolopáwaswag, mert az a divat, meg ez a pontozásos baromságod. Nem beszélve erről, hogy mindenki pontozza magát...na ha engem ma 10-en megnéztek a 47-es villamoson akkor én egy szuper jó nő vagyok? Nem. Meg...a legjobb...a "télleg" Szóval értem én, hogy gőzgép, csak mi hajtja? Kb itt tartunk
34/46 anonim válasza:
Ennek semmi értelme. Nem is nézheted, hogy KI mondja, ha egyszer te sem ismersz. Akkora öngól, mint a ház. :D Persze fb-on jól mutatnak ezek a bölcsességek, csak üresek.
35/46 A kérdező kommentje:
én nem arra a dívatra gondoltam:)
Én szeretem ha egy férfi FÉRFI
Akár kisebb nagyobb borosta is jöhet nekem mind1
csak ne legyen egy simára le nyirva a haja ennyi
de mindenkinek más más tetszik
2014. júl. 21. 21:23
36/46 anonim válasza:
én sok emberrel beszéltem vannak normálisak de aki helyes az kb 2 ember volt
37/46 anonim válasza:
Hát akkor én nem vagyok jó ... borostám van meg 0-ás géppel nyírják mindig a fejem :) ezeket a páwákat meg néha kettéfejelném úgy igazából.
38/46 A kérdező kommentje:
de én nem páwára gondoltam:D
Az érzés ugyan az
kopaszoktól meg félek
2014. júl. 22. 12:13
39/46 anonim válasza:
Engem viszont érdekelne, ha divatos frizurára gondoltál, és nem a páwára, akkor milyenre? Merthogy sajnos még mindig ez az idióta ecsethaj a divatos.
40/46 anonim válasza:
Ecsethaj a tetejere felakasztott baseball sapkával, aminek a sildje egyenes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!