Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól vettem észre, hogy GYK sok helyes srác van?
Figyelt kérdés
Eddig akivel beszéltem télleg helyesek voltak
azt gondoltam hogy valami kocka fejűek vannak itt
2014. júl. 21. 20:34
21/46 anonim válasza:
Sok a lúzer is, lehet te vagy túl naìv
22/46 anonim válasza:
Arc, test,belső????!!!!!
Te hol szocializálódtál? A facebookon? És kb 14 lehetsz...jaj
24/46 A kérdező kommentje:
22
20éves vagyok
de köszi jól vagyok... Miért te parasztnak érzed magad?
2014. júl. 21. 20:59
25/46 anonim válasza:
Mi számít jó testnek? Nővéremnek pl tetszik hogy vékony vagyok, mert állítólag most ez a divat angliában. Nekem kevésbé, de nem is nekem kell hogy tetsszen.
26/46 anonim válasza:
Hát...én ritkán találkozok helyes fiúkkal.
Van egy pár, már láttam olyat is, de a többség egyáltalán nem az esetem....
27/46 A kérdező kommentje:
jó test a kicsit izmos
2014. júl. 21. 21:04
28/46 anonim válasza:
Engem is érdekel mi számít helyesnek?
29/46 A kérdező kommentje:
helyesnek
pl ápolt legyen
legyen egy fajta ragyogása
ne legyenek karikái
divatos legyen
legyen csibész
de mégis komoly
nem tudom elmagyarázni:)
Pl nekem helyes Adam Lambert de 10/8
2014. júl. 21. 21:07
30/46 anonim válasza:
Nem, nem érzem magam parasztnak, de én a te helyedben elsüllyednék szégyenemben, már ne is haragudj. Ha én nekem nő létemre ennyi eszem lenne-marék lepke- inkább elásnám magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!