Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hisztek a spirituális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a spirituális kapcsolatban? Van olyan, hogy valakit tényleg neked szánt az ég, de ő nem veszi észre?

Figyelt kérdés

Nagyon durva, mert van egy srác, akivel mindig összefutok véletlenül...véletlenül szomszédja a mostohaanyámnak az ő apukája. Nővérem szembeszomszédja. Egy helyre járunk edzeni. Múltkor közös társaságban ültünk, egymástól fél méterre és megkérdezték idegenek h mi amúgy együtt vagyunk e. A sok összetalálkozást ő is észrevette, azt hiszi követem.:D Vicces mert én meg fordítva hittem... Tök egy felé vezetnek az útjaink.:) Vagy van ennyire nagy véletlen?

22/N

2014. júl. 21. 14:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
Igen de előszőr hívd fel a tarot főpapot a telejósdából.Ő meg tudja neked állapítani.
2014. júl. 21. 14:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem fogok felhívni egy főpapot sem a jósdából. Csak kérdeztem, hogy hisztek e benne.:) Egyáltalán nem poénos a főpapos vicced :D Ettől függetlenül köszönöm a pozitív válaszokat mindenkinek! :) Megy a zöld kéz.:)
2014. júl. 21. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Én biztos elviccelődnék ezen vele :D
2014. júl. 21. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszek benne.

Ha hinnék benne, akkor például abban is hinnem kellene, hogy össze kell jönnöm a gimnáziumi irodalomtanárommal, mert egy időben rengetegszer futottam vele össze, tényleg a legváratlanabb helyeken, a legváratlanabb szituációkban bukkant elő a semmiből, amikor kb. ő lett volna az utolsó ember, akire gondoltam volna, hogy akkor és ott találkozni fogok vele.

És tekintetbe véve, hogy ő nős és gyereke is van, vagyis nagy valószínűség szerint heteroszexuális családapa, én pedig szintén heteroszexuális férfiként a lányokhoz vonzódom, nem hiszek benne, hogy bárki egymásnak szánt volna minket.

Ezek csak véletlenek, de mivel vonzódsz hozzá, nyilván többet látsz a dologba, eleve érzékenyebben reagál az agyad a vele kapcsolatos dolgokra, erősebben ivódik be a személye is a tudatalattidba, ami így megpróbál különleges jelentőséget hozzárendelni a véletlen találkozásokhoz.

Én azt tanácsolom, hogy vedd a kezedbe a sorsod és ha tetszik neked, akkor próbálj meg valamilyen módon közeledni felé, nem érdemes külső, kozmikus erők közbeavatkozására várni.

2014. júl. 21. 15:54
 15/16 A kérdező kommentje:

ez nem egy időszakra vonatkozik. :) de köszönöm a válaszod!

én a rajztanárommal voltam így, ahogy te. egy időszakban sokszor összefutottam vele, de a hátterében nem állt ennyi véletlen. mostanáig nem is gondoltam erre, hogy tetszene. :)

2014. júl. 21. 16:32
 16/16 A kérdező kommentje:
mármint az utolsó gondolatot nem a rajztanáromra értettem.:D
2014. júl. 21. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!