Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hisztek a spirituális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a spirituális kapcsolatban? Van olyan, hogy valakit tényleg neked szánt az ég, de ő nem veszi észre?

Figyelt kérdés

Nagyon durva, mert van egy srác, akivel mindig összefutok véletlenül...véletlenül szomszédja a mostohaanyámnak az ő apukája. Nővérem szembeszomszédja. Egy helyre járunk edzeni. Múltkor közös társaságban ültünk, egymástól fél méterre és megkérdezték idegenek h mi amúgy együtt vagyunk e. A sok összetalálkozást ő is észrevette, azt hiszi követem.:D Vicces mert én meg fordítva hittem... Tök egy felé vezetnek az útjaink.:) Vagy van ennyire nagy véletlen?

22/N

2014. júl. 21. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
persze, tök véletlen, hogy követ
2014. júl. 21. 14:11
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem hiszek semmi ilyen sorsszerű dolgokban.

Szerintem simán vannak ilyen véletlenek.

3/16 anonim ***** válasza:
inkább véletlen, de ha tetszik akkor használd ki a lehetőséget
 4/16 Tgeenay ***** válasza:
Tegye a kezét a monitorra aki hisz benne
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem, ez hülyeség.

A Föld bolygón több millió ember létezik, akivel a te személyiséged, lényed kompatibilis. Ezek közül kell találkoznod eggyel, akivel szeretnél tartós kapcsolatot létesíteni (ha szeretnél).

Minél szociálisabb, nyitottabb valaki, annál több ilyen ember létezik számára.

Nem egy embert szánt neked az ég, hanem egymilliót a hét milliárdból és most találkoztál az egyikükkel.

2014. júl. 21. 14:12
 6/16 anonim ***** válasza:

Kérdezd az ezos egyényeket.

Ha létekze is, akor nekem egy pozőr punkkal kéne leélnem az életem

2014. júl. 21. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Én hiszek a sorsban. 1-2 véletlen oké, de sok véletlen már gyanús, és akkor már lehet valami mögötte.
2014. júl. 21. 14:13
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát a televíziós cuccok ettől másabbak.:D

Csak felmerült bennem.:) Évek óta, gyerekkorom óta így megy ez. :) Volt, hogy egy nap 4x találkoztunk, pedig nem olyan kicsi ez a város.:D

2014. júl. 21. 14:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben hiszek benne.
2014. júl. 21. 14:17
 10/16 anonim ***** válasza:
véletlenek nincsenek. tégy egy próbát.
2014. júl. 21. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!