Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért utálják, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért utálják, ha egy nőnek vannak elvei?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már évek óta rendszeresen sportolok, edzek, tartok egy bizonyos étrendet, hogy egészséges legyek, és jól nézzek ki. Jelenleg meg vagyok elégedve a testemmel, ami nagyon jó érzés. Sokat dolgoztam ezért. Vannak udvarlóim, akiket visszautasítok, és én őszintén el szoktam nekik mondani, hogy azért nem állnék velük össze, mert nem eléggé sportosak. Erre persze jön a kiakadás, hogy felszínes vagyok, meg ilyenek. Pedig szerintem ez nem felszínesség. Egyszerűen nem vagyok hajlandó összejönni olyan férfival, aki semmit nem tesz a testéért, csak munka után lehuppan a kanapéra sörözgetni, meg tévézni. Én is dolgozom, mégis megteszek mindent, ami tőlem telik.

2014. júl. 21. 09:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nehezen alakítok ki komoly kapcsolatot,mert nagyon az igényeim nagyon,de ezeket én is biztosítom,pénz,jó ruhák,ambíció,jó szexuális teljesítmény,kidolgozott test,barna bőr,beállított haj.

Mert nekem olyan lány kell aki szintén így add magára,nem ül bele a kapcsolatba tehát nem hagyja abba a sportot,nem hízik,elfogadja,hogy rengeteg dolgozok,tehát nem csak 8-10 órát ha a projekt kívánja akkor 12 órát is este 11 óráig.

Aki szintén ambiciózus,céltudatos,fontos neki a teste mellett,hogy jó élet legyen.

Nehezen találom meg a párom ez igaz,eddig főleg szexkapcsolatok voltak de ott is olyan

maximálisan kielégítettem őket,hogy reszkessen.

Tehát odateszem magam én,de kevés nő alkalmas kapcsolatra szerintem,mert beleülnek sajnos egy idő után.

Kérdező tarts meg szokásodat legyél ilyen,egy valamire való férfi ezt értékeli mert ritka az ilyen.

2014. júl. 21. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Jézusom, a válaszadók nagy része úgy tesz, mintha csak a férfi dolgozna. Van ilyen barátnőm, mint a kérdező, kőkeményen a gyúrásból áll az élete, egészséges kaják, stb, és mellette jól fizetett programozó (tudom, lesz olyan akinek ezt a kettőt nem tudja összeegyeztetni a kis agya), többet visz haza mint itt szerintem bármelyik férfi, és mégsem takarózik azzal, hogy "de én dolgozom". Nincs azzal baj, ha valakit nem érdekel a teste és az egészsége (én is csak annyit mozgok amennyit feltétlenül muszáj, és gyengém a junkfood), de ne hurrogjuk már le azt a nőt, aki a saját értékrendje szerint mer válogatni, ez nem csak a férfiak előjoga. Ne ti mondjátok már meg neki, hogy milyen szempontok szerint válasszon párt. Ha azt írta volna, hogy 4 diploma alatt szóba sem áll senkivel, akkor is lehurrogtátok volna, mert jaj hát attól még lehet valaki hülye. Mindenki válogat, ti is, mégis tényleg, ahogy elnézem, irgalmatlan felháborodás övez minden olyan kérdést, ami azt sugallja, hogy a nőknek is vannak igényeik és elvárásaik. Pár napja olvastam itt egy olyat, hogy miért nem értik meg a duci nők, hogy nem fognak kelleni soha senkinek, mert a férfiak a vékonyakat szeretik, és nem elfogadtatniuk kéne magukat, hanem lefogyni. De érdekes, amikor egy nőnek nem elég a sörhas és a behízott pö.cs, akkor habzó szájjal bizonygatjátok, hogy az ő értékrendje torz.

Kérdező, nem vagy felszínes, és ne hagyd, hogy az itteni beteg lelkű forever alone lúzerek és szépelgő hímsoviniszták meggyőzzenek az ellenkezőjéről.

2014. júl. 21. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Jól írod utolsó.

A magyar VAGY - VAGY elven gondolkodik aki sikeres IS - IS.

Én nekem az edzés az életem,egészséges kajálás,öltözködés,divat,szolárium.

És mit ad isten programozó vagyok én is nem rossz fizuval,imádom a matekot a szakmámat,több mindent elvállalok ha kell.

Csak sajnos nem látnak sokan az orruknál,hogy lehet mindkettőt is sőt 3-t mert még a nyakamon a suli is,ami nem büfészak hanem kőkemény mérnöki,ahol 95% kiesik.

2014. júl. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!