Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért utálják, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért utálják, ha egy nőnek vannak elvei?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már évek óta rendszeresen sportolok, edzek, tartok egy bizonyos étrendet, hogy egészséges legyek, és jól nézzek ki. Jelenleg meg vagyok elégedve a testemmel, ami nagyon jó érzés. Sokat dolgoztam ezért. Vannak udvarlóim, akiket visszautasítok, és én őszintén el szoktam nekik mondani, hogy azért nem állnék velük össze, mert nem eléggé sportosak. Erre persze jön a kiakadás, hogy felszínes vagyok, meg ilyenek. Pedig szerintem ez nem felszínesség. Egyszerűen nem vagyok hajlandó összejönni olyan férfival, aki semmit nem tesz a testéért, csak munka után lehuppan a kanapéra sörözgetni, meg tévézni. Én is dolgozom, mégis megteszek mindent, ami tőlem telik.

2014. júl. 21. 09:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem teljesen rendben van,nincs ezzel baj.

F

2014. júl. 21. 10:04
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Felszínesség. Mert esélyt sem adsz magadnak, hogy megismerd a belsőjüket, hanem egyből kimondod az ítéletet az alapján, amit látsz. Az, hogy valaki nem tökéletesen kisportolt, nem jelenti azt, hogy csak sörözik és tévézik.

Nagyon szép, hogy teszel a tested egészségéért, de talán te is magadba nézhetnél egy kicsit... A tested rendben van, és a lelked? Ha csak úgy odavágod egy másik embernek, hogy nem kell, mert hájas? (Ezt mondod, még ha nem is ezekkel a szavakkal...)

Az egészséges életmódon kívül még millió szempont van. Jó-e az ágyban? Lehet-e vele beszélgetni? Jó apuka lenne-e? Odafigyel-e rád? Hogy viszonyul úgy általában az emberekhez és a világhoz?

Ha neked ezek közül csak az fontos, hogy milyen a teste, akkor igen, felszínes vagy.

2014. júl. 21. 10:05
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

Még véletlenül sem jut eszedbe az, hogy egy férfi dolgozik, és este 4-6 körül mikor hazaér baromira nem érdekli, hogy éppen plusz két kiló felesleg felugrott?

Felszínesség igen. Örülök, hogy ráérsz ezzel foglalkozni az életed nagy részében, de én is feltenném a kérdést: 1. Akarom e 0-24 -ben azt hallgatni, hogy mit nem eszel meg, és esetleg fontos dolgok helyett te az edzőteremben mit akarsz 2. Akarom e hallgatni, hogy dögfáradtan ha hazaesek akkor szivatsz, hogy miért nem megyek veled mondjuk futni 3. Dolgozni ki fog, amig te futkosol? És a közös program mindig az lesz, hogy edzünk együtt?

Oké rendben, ha neked ez a legfontosabb ám csináld, de az életben nem ez a legfontosabb teendő, és lesz elég sok probléma napi szinten amivel törődni kell az edzőterem helyett. Én sem vállalnám ezeket be.

2014. júl. 21. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha neked a tökéletesre kisportolt külső a legfontosabb, akkor olyan helyen ismerkedj ahol ilyen emberek mozognak.

Például egy edzőterem. Ott biztos kigyúrt pasikkal találkozol csak! :D

Mondjuk tíz ilyen helyen tapasztalt "udvarló" után szívesen meghallgatnám ám a tapasztalataidat... pl

"miért egy buta, bunkó szemét az összes pasi":D:D:D

És igen, írhatod ide is a kérdést nyugodtan! Legalább látjuk majd!

2014. júl. 21. 10:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Értem. Még úgy is, hogy adott illető 4 órát utazik és dolgozik rendesen? Az is kizáró ok, hogy hajnalban kel fel és 5-6 kor érkezik haza, és ilyenkor hullafáradt, és kilenckor már dől kifele és még így se tud 8 órát se aludni?

Mert én pl sajnos ilyen életvitellel élem már életem egy ideje. Elötte én is sportoltam, de sajnos jelenleg ennyire futja és ez meg is látszik. Namost te, aki csuklóból elutasítasz valakit mert nem elég sportos, az mégis mit üzen számomra? Hát persze hogy azt amit leírtál, nem azért mert vannak sztenderdjei, hanem azért mert egy fizikai jellemző miatt, amin - ha a körülmények megvannak - könnyedén lehet amúgy változtatni elutasítasz.

Amúgy meg csak megsúgom, akik erő sportot illetve testépítést végeztek mindnek ki van tágulva a gyomra mert kell a kaja és mivel önkínzás a negyedére csökkenteni a bevitt ételt, így adja magát a dolog, hogy adott illető meghízik. Megintcsak magamról beszélek ha eddig nem jött le. Persze ne folyjon szét az ember de azért ne ez legyen már a fő meghatározó tényező az ember részéről ismerkedésnél.

Ha nagyon ufó amit írok kifejtem neked részletesebben privátban is.

2014. júl. 21. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

Elmondom, mi a különbség.

A férfiak adnak alább, a nők kevésbé. Ilyenek vagyunk biológiailag, születésünktől fogva. Most nem téged vagy a férfiakat foglak szidni, hanem csak elmondom a különbségeket.

A nők általában nem szeretnek maguknál alább adni jellemzően. A párjuk szerintük legyen ugyanolyan, vagy MÉG gazdagabb/szebb/sportosabb, mint ők maguk. A nőknek kellenek ilyen dolgok, hogy még jobban tudják magukat érezni.

A férfiakat ugyanezekben a dolgokban ez nem érdekli, vagy sokkal kevesebbüket és sokkal kevésbé. Egy férfit nem érdekel, hogy a nő szegényebb, tanulatlanabb esetleg, mint ő maga. Egy férfit annyira nem érdekel, hogy míg ő rohadt sokat sportol, a nője is foglalkozzon a testével ugyanolyan szinten. Egy vezérigazgató simán elveszi a titkárnőt, de a vezérigazgatónő ritkán szokott mondjuk segédmunkással házasodni. Remélem a példa érthető.

Azért utálják, hogy neked ilyen megkötéseid vannak, mert nincsenek tisztában a férfi és a női jellem alapvető, természetükből adódó különbségeivel és azt várják, hogy a nőknek is ugyanaz és ugyanolyan elvárásaik legyenek mindenben, mint nekik (ez egyébként fordítva is igaz szokott lenni).

2014. júl. 21. 10:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is sportolok rendszeresen, figyelek arra mikor és mit eszek, fontos a külsőm, de mégsem szempont nálam a sportosság a pár választásnál. Pont azért szép, mert nem magam keresem a másikban. Mivel teljesen más az érdeklődési köre így tovább marad érdekes számomra és ami a legfontosabb nem tud kiosztani az én területemen:D
2014. júl. 21. 10:18
 8/13 anonim ***** válasza:

megértem

de azért te is gondolj bele, hogy tényleg nem minden dolgozó embernek van lehetősége edzeni. aki pl minden nap 8-ra ér és másnap 6-kor kel akkor nem csoda, hogy nem törődik vele.nekem egy edzés pl 1,5 óra, mit gondolsz, hogy tudnám beleilleszteni egy ilyen napirendbe?

2014. júl. 21. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

ÉN konkrétan ugyanez vagyok pasiba.

Várj kérem a lecseszést most azonnal,esettek nekem,pontozzatok le.

Várom:

-Izomagyú

-Zsák a foltját

-felszínes jelzőt

a többiektől.

Én is elvárom,hogy egy nő sportoljon és figyeljen magára,legyen jó alakja,feszes,nem hízhat,nem fogdak el ,,van rajtam mit fogni"-t,ugyanezt vallom.

Én is heti 4-szer edzek napi 2 órát,napi 6 kaja elosztva csirkemell rizs,zöldség,sékek.

És nem nem apuci tart el,hanem magamat napi 8-10 óra szellemi munka plusz egyetem,különórák,önképzések,tanfolyamok.

És igen este 11-kor megyek le edzeni ha kell,vagy éjfélkor és reggel 7kor kelek mert megyek dolgozni és ha van suli akkor este egyetem.

Kifogások vannak látom,ha én képes vagyok 40 órás meló és egyetem mellett edzeni akkor bárki.

Én is megteszek magamért mindent rengeteg pénz,energia,idő.

Éppen ezért csak sportos jó testű lányok kapnak esélyt akinek szintén fontos a jó megjelenés.

Ha én teszek érte ő is.

Kérdező ne aggódj van aki értékeli ezt,mint pl én is.

27Ffi

2014. júl. 21. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Kedves barátom, azt megértem, hogy fanatikus vagy, legyél.

De azért had fűzzek hozzá egy két észrevételt:

Mivel én is nyolc-kilenc órát dolgozok, utazok napi négy órát és mellette fősulit is most végzem, így van némi betekintésen a dolgokba amiket leírtál, sőt nekem még házam is van nagy kerttel mellé amit karban kell tartani.

Szóval, én fél ötkor kelek. Öt órakor indulok, hogy beérjek hétre. Fél négykor végzek minden nap öt és hat között érek haza, egy órát kell locsolnom minden nap meg gazalni stb, meg a házban is egy csomó meló van. Ez kb fél kilencig ki is üti a napomat. Erre még ugye az esti tisztálkodás is rájön 20 perc, legyen este kilenc. Ha 6, azaz kemény hat órát akarok aludni akkor 10 óra körül le KELL feküdjek. Van teljes 1 órám, hogy szociális életet éljek azaz jelen esetben lemenjek edzeni. Mivel kvára rohadtul fáradt vagyok mind mentálisan mint fizikálisan így nem fogok lemmeni edzeni.

Szóval nemhogy edzeni nincsen időm de még normális kapcsolatot fenntartani se. Mielött nekem esnél, azt azért tudd, hogy valszeg jóval többet keresek mint te,(hence the house).

Megsúgom, a komoly férfiak élete kb így működik, pláne akinek gyereke is van, esetleg nem keres ennyit.

Szóval ennek tudatában, meg az elvárásaiddal megnézném, hogy milyen kapcsolataid lehetnek (nem dugást értem ez alatt) valszeg semmilyen, vagy nagyon rövidek. Azt is szívesen meghallgatnám, hogy a kedveseid hogyan érezhették magukat a kapcsolataidban. Az megérne egy misét.

A kommentemet a kérdező is felhasználhatja insightnak a jövőre nézve. Mert ugye még tizen/huszonévesként ez megoldható, de eljön az a pont, amikor döntened kell, hogy vagy egyik, vagy másik. Ezért van tele az edzőterem 40-es anyukákkal+férfiakkal, meg fiatalokkal. Mert ezek vagy még semmit nem tettek le az asztalra ergo gondjuk nincsen, vagy már túl vannak a neheze dolgokon. A kettő között lévő csoport van a legkevésbé teremben, mert nekik dolguk van, vagy szerencsések munkahely tekintetében, mert nem cövekeltek le házon lévő hitellel 20 évre. Még egy pár év kérdező és te is másképpen látod a világot, vagy nem de az azt jelenti, hogy kifogtál egy tehetős pasit magadnak.

Puszi

28férfi

2014. júl. 21. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!