Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne tennem?
van egy barátom, régóta ismerem, együtt jártunk oviba és áltiba is. már középsuliba járunk, nem ugyanoda, de tartjuk a kapcsolatot és találkozgatunk is. a baj itt csak annyi, hogy én biszex vagyok, de ő ha minden igaz hetero. a másik az, hogy minnél több időt töltünk együtt, annál nagyobb vágyat érzek arra, hogy megcsókoljam, megöleljem. csakhát mint mondtam ő ha minden igaz hetero, és nem tudom mit szólna hozzá ha egyszer csak megcsókolnám. tekintve, hogy a szüleim is otthon vannak, és ők mit szolnának hozzá. és mi van ha ő elmondaná valakinek. most mit tegyek? félek, hogy egyszer csak megtörténik. kérlek segítsetek, és értelmes váloszokat adjatok.
én 16/f
ő is 16/f
1. biszex vagyok
2. ha csak azért jöttél/írtál ide, hogy a melegeket szidd, akkor inkább te rohadj meg! ugyanolyan emberek mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!