Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom, aki telefonjában a barátnőm meztelen képét láttam. Mit kéne tennem?
Barátommal először közösültünk ,6 hónapja tart a kapcsolatunk ,mind a ketten 20 év alatt vagyunk ...
Első alkalom,ugye mindenki ezt várja ,most először aludt nálam és nem "sakkoztunk" ,ma reggel kiment hogy lezuhizik és mondom bele kukkantok a telefonjába ,majd találtam a barátnőmről fél meztelen képeket...szóval egy száll tangabugyiban ,fekszik az ágyon.
mit kéne tennem?
mert nagyon nagy csalódás ért mindkettőjük részéről
Kérdéses, mit kéne tegyél? Magadtól nem tudod? Első kérdés hogy ez a kapcsolatotok előtt volt, vagy közben. Ha előtte, akkor sem szép, hogy ezt titkoltál előtted, ahogy az sem, hogy a képek még a telefonjában vannak. Tehát mindenképp gáz, a kérdés csak az, mennyire. Ha a kapcsolatotok alatt, akkor nincs kérdés, lapát.
Ahogy nálam az is az lenne, ha valaki beletúr a telefonomba. Persze nem te vagy itt a hunyó, de ez sem szép húzás. Szokj le a kutakodásról!
sajnos nem néztem meg a dátumot ,mert nagyon lesokkolt... tudom ,hogy nem szabadott volna megnéznem ,de sokszor viccelődött így hogy most ő megy más lányhoz és megkellett tudnom hogy van e valami és sajnos találtam
a kép az alatt az idő alatt került a telefonjába ,mert a csaj most elsős középsulin ,most ismerte meg, nem rég lettek olyan jóban ..
ma reggel történt az eset ,ma láttam meg
Először kit kéne számon kérnem a "barátnőt" vagy a barátomat?
ha a barátomat ,azonnal mondaná a barátnőmnek ... meg szerintem fordítva is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!