Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom, aki telefonjában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom, aki telefonjában a barátnőm meztelen képét láttam. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Barátommal először közösültünk ,6 hónapja tart a kapcsolatunk ,mind a ketten 20 év alatt vagyunk ...

Első alkalom,ugye mindenki ezt várja ,most először aludt nálam és nem "sakkoztunk" ,ma reggel kiment hogy lezuhizik és mondom bele kukkantok a telefonjába ,majd találtam a barátnőmről fél meztelen képeket...szóval egy száll tangabugyiban ,fekszik az ágyon.

mit kéne tennem?

mert nagyon nagy csalódás ért mindkettőjük részéről

2014. júl. 15. 23:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen ,ezt akkor reggel kellett volna ,rájöttem én is
2014. júl. 15. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Te csinálj meztelen képeket máris lenyomtad.
2014. júl. 15. 23:32
 13/18 anonim ***** válasza:
a #9-es jól írja, miért nem csinálsz egy szembesítést, és egyből egy kalap alatt kiderül minden? hatékonyabb is
2014. júl. 15. 23:33
 14/18 A kérdező kommentje:
úgy vagyunk hogy a barátom 70 km-re lakik a csaj meg 90 km ... szóval köztük csak 20-22 van ,simán tudnak találkozni ... azt meg kétlem hogy csak miattam eljönne mind a kettő (hogy érthető legyen a sztori koleszon ismerkedtünk meg)
2014. júl. 15. 23:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Húúú, hát ez brutál...:( Egyrészt miért feküdtél le olyan fiúval, akiben nem bízol? Mert ha késztetést éreztél arra, hogy belenézz a telefonjába, akkor bizony az már a bizalom hiányának a jele...és így viszont nem lett volna szabad neki adnod a szüzességedet.

A barátnődet én a helyedben elég keményen kiosztanám...elmondanám neki, hogy életemben nem csalódtam még ekkorát emberben, mint amekkorát most benne...és közölném vele, hogy egy életre felejtsen el, és szégyellje magát, amiért ilyen szemét módon bánt el a "legjobb" barátnőjével...

A srácot is kérdőre vonnám...mondja el őszintén mi ez az egész, mi van köztük, és miért van nála a te legjobb barátnődről ilyen kép...és ha sutyi, akkor egy pofon kíséretében kivágnám, mint macskát szarni!!!

2014. júl. 15. 23:56
 16/18 A kérdező kommentje:
ez totál őszinte ,nekem is hasonlók járnak a fejemben ...
2014. júl. 15. 23:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Dugd meg a barátod ...
2014. júl. 16. 00:55
 18/18 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, engem érdekel, hogy mi lett végül?

Kérdőre vontad őket?

2014. júl. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!