Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátnőm még csak 13 éves, és nagyon érdekli őt a sex téma, úgy látom eléggé felvilágosult is, a koránál érettebb viselkedéssel, a családjukban nincsen tabu téma.
Én is nagyon akarom már. Ha ilyen korban neki kezdenénk abból lehetnek valami gondok később?
Nem fizikai gondokra gondolok.
Kedves Bölcs. Én nem az ilyen támadó hozzászólásokat várom amilyen a tiéd, mert így nem csak az én szememben írod le magad, hanem máséban is. Hiába küldözgeted a támadó hangulat privátokat is.
Olyan kérdéseket várok, mint pl. az előtted szóló lány.
Ő legalább értelmes, és nem ilyen paraszt mint te.
És talán úgy jobban is figyelembe veszem a választ.
Kedves 9. válaszoló, köszönöm a válaszod, ez sokat segített. :)
Bölcs rád vissza térve, nem adom meg azt az örömet hogy neked legyen igazad, szakítani nem fogok vele, de várni, még várni fogok vele.
Kedves kérdező!
Nem értem miért haragszol rám azért,mert megmondtam neked a frankót,hogy egy 13 évessel nem való még szexelni?Ez nem parasztság,hanem az igazság és tudom,hogy az mindig fáj,de nem azért tetted fel a kérdést,hogy választ kapjál rá? :)És ha a válasz nem tetszik,akkor már nehogy mást hibáztass érte....omfg.És semmi támadó nincs a privátban,amiben leírtam neked,hogy a korkülönbség szót nem m-mel írjuk....az előzőben pedig azt,hogy szégyeld magad,amiért perverz vagy :) Szerintem nem én írom le magam a többiek előtt,hanem te magad amiért hazudsz és nem mondod meg,hogy valójában 21 éves vagy!
De azért tettem a fel a kérdés hogy megkajam rá a választ...
És megkaptam rá, és figyelembe is veszem...
Téma lezárva...
Egyébként azért is tettük fel ezt a kérdést, mert kiváncsiak voltunk az emberek reakciójára, és véleményeire.
De tanultam is belőle, köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!