Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A barátnőm még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A barátnőm még csak 13 éves, és nagyon érdekli őt a sex téma, úgy látom eléggé felvilágosult is, a koránál érettebb viselkedéssel, a családjukban nincsen tabu téma.

Figyelt kérdés

Én is nagyon akarom már. Ha ilyen korban neki kezdenénk abból lehetnek valami gondok később?

Nem fizikai gondokra gondolok.

2014. júl. 19. 21:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves Bölcs. Én nem az ilyen támadó hozzászólásokat várom amilyen a tiéd, mert így nem csak az én szememben írod le magad, hanem máséban is. Hiába küldözgeted a támadó hangulat privátokat is.

Olyan kérdéseket várok, mint pl. az előtted szóló lány.

Ő legalább értelmes, és nem ilyen paraszt mint te.

És talán úgy jobban is figyelembe veszem a választ.

Kedves 9. válaszoló, köszönöm a válaszod, ez sokat segített. :)

Bölcs rád vissza térve, nem adom meg azt az örömet hogy neked legyen igazad, szakítani nem fogok vele, de várni, még várni fogok vele.

2014. júl. 20. 10:15
 12/15 bölcs1912 válasza:

Kedves kérdező!

Nem értem miért haragszol rám azért,mert megmondtam neked a frankót,hogy egy 13 évessel nem való még szexelni?Ez nem parasztság,hanem az igazság és tudom,hogy az mindig fáj,de nem azért tetted fel a kérdést,hogy választ kapjál rá? :)És ha a válasz nem tetszik,akkor már nehogy mást hibáztass érte....omfg.És semmi támadó nincs a privátban,amiben leírtam neked,hogy a korkülönbség szót nem m-mel írjuk....az előzőben pedig azt,hogy szégyeld magad,amiért perverz vagy :) Szerintem nem én írom le magam a többiek előtt,hanem te magad amiért hazudsz és nem mondod meg,hogy valójában 21 éves vagy!

2014. júl. 20. 11:23
 13/15 A kérdező kommentje:

De azért tettem a fel a kérdés hogy megkajam rá a választ...

És megkaptam rá, és figyelembe is veszem...

Téma lezárva...

2014. júl. 20. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyébként azért is tettük fel ezt a kérdést, mert kiváncsiak voltunk az emberek reakciójára, és véleményeire.

De tanultam is belőle, köszi a válaszokat. :)

2014. júl. 20. 14:05
 15/15 Finom Krumpli válasza:
Biztos hogy tanultál belőle?
2022. ápr. 13. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!