Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátnőm még csak 13 éves, és nagyon érdekli őt a sex téma, úgy látom eléggé felvilágosult is, a koránál érettebb viselkedéssel, a családjukban nincsen tabu téma.
Én is nagyon akarom már. Ha ilyen korban neki kezdenénk abból lehetnek valami gondok később?
Nem fizikai gondokra gondolok.
A bűncselekményes dolog nem igaz, mert 14-18 és 12-14 létesíthet sexuális kapcsolatot utánna olvastam már, változnak a törvények.
itt a cikk róla.
És hogy mit keresek nála? beszélgettünk, elhülyéskedtünk, egyre közelebb kerülünk egymáshoz, és a baráti pusziból végén csók lett, és már 8hónapja boldogítjuk egymást :)
Szeret engem, mint még soha senkit, én is szeretem úgy hogy ilyet nem éreztem még egy lánynál sem.
Te akkor voltál 16,mikor megtanultál hazudni,sokkal több vagy,csak nem mered megmondani,nehogy pedofilnak gondoljanak.....de az vagy!Egy 13 éves lány még gyerek,miért akarnál vele szexelni?Attól,hogy érdekli a dolog,még nem feltétlenül kell vele lefeküdnöd.A diákokat is érdekli a történelem,mégsem harcolnak vagy csinálnak bombát.És a kérdésedre a válasz....olyan lelki sérüléseket okoznál neki,amit pár év múlva,mikor majd felnőttnek mondhatod,nem biztos,hogy meg fog neked bocsátani >.<
És különben is,keress magadhoz való lányt,felnőttet,akivel kiélheted mocskos vágyaidat...a gyerekeket meg hagyd játszani te buta ember >.<
Jó akkor higgyél bármit...
És csak a te kedvedért nem fogom otthagyni...
De ha te úgy gondolod hogy egy embert így eltudnál engedni akit szeretsz, mint ahogy te ezt levázoltad, akkor gratulálok elég szar életed lehet... Sajnállak :/
Nézzél már szét ember!Hányan válaszolták azt,hogy "persze,szexeljél nyugodtan egy 13 éves gyerekkel" ???
Az hogy te meg odaírtad a kérdésed alá..."én is nagyon akarom már"...egyszerűen felháborító.A szerelem elmúlik,majd lesz másik,ha annyira akarod a szexet,keress hozzá megfelelő korú partnert.Te magadtól vagy ilyen buta vagy valaki fogja a kezedet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!