Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatott lányoknak mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatott lányoknak mennyit szoktak adni?

Figyelt kérdés

Gondolom közös megállapodás alapján, de azért mégis, kíváncsi vagyok. Egy 100-asra tippelnék havonta így laikusként, de egyébként fogalmam sincs.

Főképp fiatalabb nőkre gondolok, tehát 18-25 év közöttiekre, amikor hetente egyszer-kétszer találkoznak csak.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 19. 21:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Olcsóbb?! A barátnő mióta kerül pénzbe? o.O Milyen barátnőid vannak neked? :D

Ingyen se kellek, tehát nem hiszem hogy megérnék havi 100ezer forintot, de ha megjött a kedved a dologhoz szemezgess itt: [link]

de gondolom vannak máshol is

2014. júl. 19. 22:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért amelyik barátnőre kell 100-150k az - hogy is mondjam finoman - bizony az a fajta leányzó lehet, aki amint csökkenne a lóvé továbbállna.

De azért, kedves Kérdező, semmi sincs ingyen. Az ha barátod beül a kocsijába és autózik hozzád 20-25 km-t is már pénz. Ha így mindent összeadsz bizony érdekes összegek jöhetnek ki. Nekem pl. volt barátnőm, akivel fél országnyi távolságban tanultunk, hétvégén hazamentem, ő is hazament, úgyhogy még 60 km-t autóztam hozzájuk - az oda-visszaúthoz hozzáveszed hogy havonta egyszer elmentünk valahova kirándulni kocsival és rögtön elmegy 30e és akkor még nem költött az ember semmi másra, pl. védekezésre, vagy hétvégén belépőre valahova, egy-két-három innivalóra...

Én sem vettem részt ilyen támogatósdiban, de gondolom a küllem meg a szexuális aktivitás mellett az is számít, hogy ezeken kívül mit tud még felmutatni a leányzó. Mert ha hozzá se lehet szólni, az szinte biztosan értékcsökkentő tényező.

Na de miért bukott a felszínre, hogy ingyen se kellesz?

2014. júl. 19. 22:46
 13/19 A kérdező kommentje:

de legtöbb esetben nem laknak ilyen messze egymástól a szerelmesek. az szép hogy még 60 km-t képes voltál utazni érte.

a "Na de miért bukott a felszínre, hogy ingyen se kellesz?" úgy bukott a felszínre hogy rossz napom van és nem értettem a poént, azt hittem a kérdező tényleg igénybe akarja venni valakinek a szolgáltatásait :D

2014. júl. 19. 22:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk a történethez hozzátartozik, hogy a kocsi céges volt, nem nekem kellett állnom a gázolajat... :P

A válaszadó kolléga csak szintén unatkozik - ahogy elég sokan itt - és gondolta felkínálkozik, hátha. :)

Ez az oldal kaszálhatna bőven, ha csinálna egy félig-meddig független társkeresős társoldalt magának.

2014. júl. 19. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
de nekem kellesz ingyen.
2014. júl. 19. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: egy Péter nevű valamikori osztálytársam megmondta úgy 11-12 éve, hogy ingyen bármit, se ingyen semmit... :P :D (elfogadni/kapni és adni, értelemszerűen)
2014. júl. 19. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:
*se=de
2014. júl. 19. 23:13
 18/19 A kérdező kommentje:

Agent K, jó az ismerősöd marketingszövege :D

ha meg nem neked kellett fizetni akkor már csak nem került olyan sokba :P bár az idő is pénz...

a társkereső jó ötlet :D

spricc2: mire? :D [link] (így a neveddel együtt rögtön ez a kép ugrott be, elnézést xDDDD )

2014. júl. 19. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a marketingszöveg eredetileg nem pont így hangzott ám... :D

Aki ismerkedni akar, az megteszi anélkül, pl. üzenetben is - maximum reklámbevételből lehetne jó, annak aki csinálja.

Vagy csak egyszerűen nem kellene otthon unatkozni. Én mondjuk tegnap kirúgtam kicsit a hámból, de sokakat látok akiknek a péntek meg a szombat este is itt telik.

2014. júl. 19. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!